Pretargeting mungsuh Retargeting

pretargeting vs retargeting

Sampeyan bisa uga sok dong mirsani sawise ngunjungi situs tartamtu manawa sampeyan wiwit ndeleng pariwara ing situs liyane. Ora ketepakan. Sistem kaya Google Adwords nggunakake a cookie pihak katelu sing nggawe dheweke bisa ndeleng nalika ngunjungi situs pengiklan banjur ngetutake nalika ngunjungi situs liyane kanthi pariwara. Retargeting cukup sukses lan nyebabake tarif konversi sing luwih dhuwur kanthi biaya per klik sing luwih murah. Priksa karo a mbayar per klik profesional yen sampeyan durung njupuk kauntungan.

Nanging sampeyan ora ngerti, yaiku uga ana teknik kanggo ngenali situs sing cenderung dikunjungi wong sadurunge teka ing situs sampeyan. Iki diarani Pretargeting lan diterangake ing infographic iki saka Pretarget. Kanthi tembung liya, yen wong ngunjungi situs tartamtu sadurunge teka ing situs sampeyan, sampeyan mung kudu ngerti apa situs kasebut lan pariwara kasebut.

Pretargeting vs Retargeting loRes 8.5x11

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.