Content MarketingTelusuri MarketingMarketing Social Media

PressRush: Platform Pitching sopan kanggo Penjangkau Jurnalis

Saben dina aku nampa puluhan nada ing kothak mlebu. Akeh-akehe kurang ditulis, umume ora relevan karo situsku, nanging mesthi ana nugget emas ing tumpukan spam PR mula aku nggatekake. Aku nampa nada minggu iki nalika email katon rada beda lan menehi pengalaman positif kanggo aku.

Aku seneng kesempatan iki kanggo ngandhani perusahaan hubungan masarakat ing ujung liyane babagan akurasi nada. Yen aku seneng nada (sing ana ing sangisore tombol), aku mung kudu mangsuli alamat email sing asale. Cara sing apik lan cara sopan kanggo profesional hubungan masarakat kanggo mesthekake relevan karo influencer utawa blogger sing lagi komunikasi.

Nalika aku nanggapi lapangan tartamtu, aku uga mriksa platform sing ditulis - Pressrush. Kanthi Pressrush, sampeyan bisa nyiyapake tandha babagan topik, nggawe nada, pengaruh riset, lan nggawe dhaptar khusus kanggo dikirim. Lan nalika lapangan sampeyan dikirim, panggunaan cara sing dakcritakake ing ndhuwur.

Aku yakin manawa solusine ora ngirim luwih akeh pitunjuk. Solusine yaiku nggawe hubungan tahan lama diwiwiti karo jangkauan pribadi, diteliti kanthi apik, target banget, lan bener. Kanthi PressRush, aku arep nggawe alat kanggo mbantu sampeyan nindakake iku. Ville Laurikari, Pendhiri Pressrush.

Mbangun dhaptar gampang nggunakake mesin telusuran internal kanggo Wartawan. Iki asil kanggo analytics lan metrik, ing ngendi sampeyan nemokake sejatine:

Panelusuran Pencet

Lan yen sampeyan ngeklik profilku, sampeyan bisa entuk kabeh postingan paling anyar sing wis diterbitake bebarengan karo tautan menyang profil sosial lan alamat email.

Douglas Karr

Target bisa disaring miturut umur, lokasi lan publikasi. Dheweke uga bisa diurutake miturut recency utawa relevansi. Sawise sampeyan mriksa saben wartawan, sampeyan bisa nambahake menyang dhaptar media tartamtu sing bisa didownload utawa dijaluk. Paling apik, amarga owah-owahan informasi kontak, dhaptar sampeyan tetep dianyari.

Mlebu kanggo nyoba Pressrush

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web