Pressfarm: Temokake Wartawan kanggo Nulis Babagan Startup Sampeyan

tegalan pers

Kadhangkala, kita duwe prapemilikan sadurunge, pra-investasi sing njaluk pitulung pemasaran lan ora ana sing bisa ditindakake amarga ora duwe anggaran. Kita asring menehi sawetara saran sing kalebu insentif pemasaran kanthi lisan (alias rujukan) utawa njupuk dhuwit sithik lan entuk perusahaan hubungan masyarakat sing apik. Amarga pemasaran konten lan inbound mbutuhake riset, perencanaan, pengujian lan momentum - butuh wektu akeh banget lan butuh akeh sumber daya kanggo wiwitan.

Kita wis nulis sadurunge carane nada nada lan carane ora kanggo pitch blogger utawa wartawan. Nulis kiriman deskriptif sing relevan karo wartawan minangka cara sing apik kanggo nyoba lan supaya startup sampeyan ditemokake. Sawetara wong percaya iki mung spam, nanging ora. Minangka blogger teknologi pemasaran, aku ngarep-arep, tresna lan nggunakake nada meh saben dina kanggo nemokake produk lan layanan anyar sing bakal ditulis ing blog iki. Kuncine yaiku babagan cara nggawe nada lan apa ana gandhengane karo pamirsa.

Pressfarm minangka situs wiwitan anyar sing nglumpukake akun email lan twitter wartawan ing saindenging Internet sing nulis babagan wiwitan. Paling apik, dudu langganan larang. Mung sawetara dhuwit kanggo ngakses kabeh dhaptar jurnalis.

wartawan wiwitan

Saran kula kanggo wiwitan - gawe pesen pribadi kanggo saben publikasi sing pengin sampeyan tekan. Tetep terus terang lan ora ngerti, aja nambah yen sampeyan perkara utama sabanjure, kirim sawetara tangkapan layar menyang video supaya bisa ditonton… banjur ngenteni. Nyuwun tulung aja ditulis terus-terusan… iku mung ngganggu. Yen dheweke pengin nulis babagan sampeyan, dheweke bakal ngubungi sampeyan kaping pisanan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.