Terus Rilis Pers ing Strategi Pemasaran 2009

Kanca apik Lorraine Ball, sing mbukak Agensi pemasaran Indianapolis diarani Roundpeg, wis kerja bareng karo aku sajrone taun kepungkur ing pirang-pirang klien. Salah sawijining pelajaran sing dakkerteni saka Lorraine yaiku tekan luar biasa sing isih diasilake rilis pers. Apike banget manawa akeh outlet sing nerbitake rilis maneh - lan pirang-pirang blog sing pungkasane mlebu blog. Iki bisa dadi gedhe kanggo backlinking, panguwasa, lan tembung kanggo perusahaan sampeyan.

Mungkin sing paling penting yaiku sampeyan ora kudu ngenteni kedadeyan gedhe ing perusahaan sampeyan kanggo nerbitake siaran pers. Sederhana kaya pengumuman webinar utawa studi kasus anyar minangka materi sing apik! Aja ngeculake rilis pers ing strategi Pemasaran 2009. Thanks kanggo Scott Whitlock ing Flexware Innovation, perusahaan teknologi manufaktur. Scott menehi cathetan marang aku babagan toko PR sing sadurunge dak rekomendasikake lan aku bakal nggawe postingan blog sing apik.

Outlet kasebut yaiku PRWeb lan PRLeap yen sampeyan dadi pemasar sing nggawe dhewe. Nulis Siaran Pers minangka salah sawijining wujud seni yen sampeyan pengin njaluk sikil. Nelpon Lorraine yen butuh pitulung ing kana!

2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo link lan cathetan Doug. Kita bakal nambah panggunaan pemasaran online ing taun iki. Pitulungan sampeyan marang aku pancen luar biasa!
    -lambang

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.