Napa Sampeyan Ora Nate Nggawe Layanan Distribusi Rilis maneh

Distribusi siaran pers

Salah sawijining klien kaget saiki, dheweke ngerti yen dheweke wis mlebu Distribusi siaran pers layanan sing disaranake dening salah sawijining mitra supaya bisa nyebarake siaran pers menyang luwih saka 500 situs liyane. Aku langsung nggrundel ... iki sebabe:

  1. Layanan Distribusi Rilis Pers ojo rangking konten sing sampeyan promosekake kabeh, mula kajaba ana sing ngrungokake siaran pers khusus, mula asring ora ditemokake ing asil telusuran.
  2. Layanan Distribusi Rilis Pers dikalahake banget, salaras perusahaan Tautan sing diasilake asring mbutuhake sing ora disengaja ing Webmaster kanggo nyuda resiko nyebabake asil mesin telusuran sampeyan.
  3. Layanan Distribusi Rilis Pers yaiku ora efektif. Nalika pungkasan nggunakake, kita bakal weruh lalu lintas lan ora ana pengaruh tumrap pengunjung, telusuran, utawa manfaate liyane.

Yen gampang banget, mula bisa. Lan ora mung gampang banget, mbuwang sawetara dhuwit saiki bisa nyebabake sampeyan ewonan dolar ing wektu sing ditindakake mengko kanggo riset lan nolak link kasebut.

Promosi Rilis Pers babagan Distribusi

Yen sampeyan pancen pengin ngupayakake pamirsa sing bener ing situs sing bener, proses paling apik kanggo sampeyan yaiku nggawe dhaptar situs target sing konten sampeyan relevan banget lan situs kasebut kanthi kuoso online. Cara sing apik kanggo mriksa relevan yaiku liwat rangking mesin telusuran sing wis ana nggunakake alat kaya Semrush utawa popularitas liwat situs kaya Buzzsumo.

Yen sampeyan bisa ngenali 25 nganti 50 situs sing duwe wewenang lan populer ing topik kasebut, saiki sampeyan bisa nggolek lan ngenali kepriye kontak karo pemilik situs. Platform kaya Cision nawakake perusahaan kanthi sarana target target lan pesen pesen saka situs kasebut. Sistem kasebut uga nyedhiyakake pilihan kanggo ngotomatisasi panjaluk sing bola-bali, nglaporake pengaruh outreach hubungan masyarakat sampeyan, lan malah ngidini umpan balik utawa milih metu saka jurnalis target utawa influencer.

Luangake wektu kanggo ngasilake nada sing apik. Waca sawetara postingan saka situs pengaruh kanggo entuk jinis tulisan apa lan informasi sing dibutuhake. Banjur gawe pesen kanggo wong-wong sing menehi informasi babagan warta sampeyan, sudut apa sing bisa diwenehake ing situs iki, lan nawakake aset liyane kaya gambar utawa video supaya influencer bisa nggabungake artikel kanthi gampang.

Kanthi klien iki, kita wis tampil ing salah sawijining acara televisi utama ing wilayah, kita wis nyebutake ing saben sumber warta bisnis regional, lan uga duwe sawetara sebutan babagan publikasi utama ing industri. Pengaruh sakabehe pancen apik tenan lan situs iki tetep apik kanggo tembung kunci sing relevan.

Nanging, amarga distribusi iki, saiki kita kudu ngawasi situs kasebut kanggo backlink sing ora apik amarga kita ora pengin rangking telusuran organik kena pengaruh yen Google yakin manawa ana situs distribusi PR spam kanggo backlink. Dadi, ora mung sebaran ora bisa digunakake, iku nyebabake kita tambah sungkowo nalika ngawasi rangking situs lan panguwasa mesin telusuran organik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.