Pencet 1 Yen Sampeyan Nduwe Anggaran

wit dhuwit

Sawetara taun kepungkur, aku kelingan nalika blogger njupuk Scoble ing Blogger kasebut ngundang Scoble ing acara kasebut lan banjur balk nalika Scoble njaluk lelungan lan mbayar biaya. Scoble uga nanggapi kanthi online, lan nindakake tugas kanthi apik.

Minggu iki wis dadi minggu sing angel (nanging nyenengake banget). Aku duwe Chapters kanggo bukuku, aku ngrampungake 2 proyek, lan aku isih kerja bareng karo calon pelanggan. Aku ndemek akeh wong saben minggu liwat telpon, email, Twitter, Facebook, Plaxo… lsp., Lan liya-liyane. Aku dimarahi kaping pindho minggu iki dening para pamaca sing durung nate mangsuli lan siji prospek sing saya nganggep enteke penting .

Prospek kasebut salahku - mesthine aku kudu nglacak perusahaan kanthi kenceng. Sing maca crita liyane. Aku nampa telpon ing ngendi wanita kasebut ujar,

Apa sejatine sampeyan karo Internet - sampeyan ora mangsuli telpon, ora mangsuli email ... aja nanggapi!

Aku ora njaluk ngapura. Nanging, aku kandha sing sejatine. Paling ora ana 20,000 pengunjung anyar saben wulan ing blogku, bisa uga 250 komentar (umume SPAM), lan luwih saka 100 panjaluk. Panjaluk kasebut dudu panjaluk kanggo layanan. Dheweke mung maca sing golek saran utawa informasi tambahan. Aku nyoba ngatasi iki liwat kiriman blog. Aku ora mesthi nanggapi. Nyatane, aku ora biasane nanggapi.

Mangkene email sing saiki ditampa babagan topik kasebut sawise nulis jaringan lan njaluk dhukungan ing poling 50 Blog Indiana Paling Dhuwur:

Aku wis nulis pirang-pirang pesen ing blog sampeyan lan ngirim sawetara macem-macem DM ing Twitter sing njaluk pendapat, ide, lan saran babagan strategi pemasaran digital sing beda-beda lan ora nate entuk wangsulan saka sampeyan. Amarga ngerti, aku ngerti manawa sampeyan minangka wong sing sibuk banget, kanthi miwiti perusahaan anyar lan kabeh perkara, mula aku ora nate njupuk kekurangan tanggepan pribadi (sanajan kasunyatane Chris Brogan, Bet Harte, Dek Erik lsp wis mesthi mangsuli pitakon kanggo aku).

Apik tenan yen Chris, Bet lan Erik bisa tetep kaya iki! Aku tangi nganti jam 3 esuk lan mung ngrampungake nyemak lan nanggapi email. Aku ngarep-arep saran saka Chris, Bet lan Erik babagan kepiye carane bisa ngetrapake panjaluk sing dakkarepake.

Wingi, aku ana ing konferensi regional lan diapit karo 3 wong… siji yaiku rekanan, siji yaiku pelatih Salesku, lan siji dadi pelanggan. Pelatih rekanan lan sales guyon babagan aku ora nate mangsuli telpon utawa email sing dikirim. Aku ndeleng pelanggan lan ngomong, "Apa aku njawab telpon lan email sampeyan?". "Ya," jarene, "… mesthi… kadang ing tengah wengi! Kayane sampeyan kerja 24 jam saben dinane. ”

Kadhangkala aku yakin manawa web lan wong liya seneng Chris Anderson wis ngrusak aku lan bisnis. Pemilik omah, kreditor, perusahaan utilitas, lan vendor ora gratis. Asile, aku ora bisa nyambut gawe free. Aku kudu fokus ing:

  1. pelanggan - iki wong sing mbayar produk lan layananku.
  2. prospek - iki perusahaan sing duwe anggaran sing siyap dadi pelanggan.
  3. Tembung Prospek Tutuk - iki minangka perusahaan sing wis dihubungi jaringan lan pelanggan sing ngerti manawa perusahaan duwe anggaran lan siap dadi pelanggan.
  4. Panjaluk liyane - iki kabeh liyane… email, panjaluk formulir, telpon, lsp. Iki biasane kalebu dhaptar amarga aku nggarap 1, 2 lan 3.

Apa aku kelangan kesempatan amarga pendekatan iki? Mbok - mulane aku entuk pembinaan sales ing kene ing Indianapolis. Aku ora ngerti. Sing dakkerteni yaiku yen "panjaluk liya" bisa mbutuhake wektu pirang-pirang wulan kanggo ditinjau lan direspon ... lan aku ora bisa ngentekake wulan kanggo nindakake.

Maca dudu pelanggan. Pelanggan dudu pelanggan. Kayane angel banget, nanging para pamaca lan pelanggan ora mbayar langganan utawa informasi saka blog iki. Aku ora duwe perjanjian level layanan karo pamaca utawa pelanggan.

Blog iki dudu perusahaan sing duwe bathi lan dudu jutawan Internet ... adoh banget. Nanging, aku kerja keras kanggo entuk bathi. Sanalika blog mbayar kabeh tagihan, aku bakal lenggah kabeh minggu mangsuli panjaluk para pamiarsa lan pelanggan. Nganti saiki ... aku kudu mbukak layanan kanggo pelanggan.

Yen sampeyan pengin dadi pelanggan, ucapake panjaluk sampeyan. Aku guyon karo wong bengi yen aku kudu ngowahi voicemail kerjaku dadi negara, "Pencet 1 yen sampeyan duwe anggaran!". Dadi… yen sampeyan maca utawa pelanggan lan golek saran gratis, aja nganti nesu nalika ora nanggapi. Aku pancen sibuk nyoba mbayar tagihan!

14 Komentar

  1. 1

    Titik apik banget! Aku lagi diskusi karo kanca kerja wingi babagan penting ringkes lan dheweke mung ora ngerti lan sambat yen aku ora ngasilake surat swara kanthi cepet. Aku takon marang sepira anggonku nanggapi email lan dheweke ngakoni kanthi cepet. Kita kabeh kudu prioritasake hubungan lan cara komunikasi lan campuran loro. Saiki, yen ora entuk wangsulan pribadi marang komentar iki, aku bakal… .pahami kabeh.

  2. 2
  3. 3

    Kepiye aku bisa menehi tanggepan babagan komentar sing apik kaya ngono, Nick? Sampeyan bener - media sing paling efektif kadang-kadang PAKSA digunakake. Aku seneng sedina muput ing rapat lan telpon, nanging ora mbayar tagihan. Email banget efektif kanggo ngirit akeh wektu sedina muput.

  4. 4

    Kayane aku ndeleng blog iki minangka 'freebie' ... titik mlebu ing saben corong penjualan blogger kita. Yen informasi ing situs iki ora nggambar kabeh gambar - aku seneng kerja bareng karo para pamiarsa supaya bisa luwih maju!

  5. 5

    Minangka salah sawijining pelanggan, Doug, aku bisa mbuktekake manawa sampeyan ngurus pelanggan kanthi tepat wektu. Pancen apik banget manawa akeh wong sing ngurmati pendapat sampeyan (uga kudune), nanging dakkira sampeyan "menehi bali" kanthi akeh ing postingan blog sing terkenal. Nalika perusahaan saya mbayar layanan sampeyan, aku ngarepake perhatian. Sampeyan ora bakal gagal ngirim lan dadi bagean saka kenapa aku bakal terus menehi saran. Saka perspektif pelanggan, prioritas sampeyan bisa ditrapake.

  6. 6

    Kayane sampeyan kudu nyewa aku minangka asisten pribadi. Sanajan aku bakal mangsuli wong-wong sing kamungkinan ora bakal nuwuhake penghasilan, mula aku kudu mbayar layananku 🙂 Kanthi ana media / pemasaran / pariwara anyar, mula ana saran lan layanan gratis. Nanging aku bakal ngomong iki. Yen sampeyan entuk sawetara wawasan utawa ilmu adhedhasar komentar utawa email, muga-muga sampeyan bakal nanggapi wong kasebut. Aku ngerti sampeyan wis nanggapi sawetara komentar blogku ing jaman mbiyen, dadi aku ngerti sampeyan ngrungokake lan nanggapi yen bisa. Titik apik ing sekitar.

  7. 7

    Doug Aku wis ndeleng freebies cekap ing media iki kanggo ngerti gripe supaya ora ana reaksi ing kene. Aku ora ngerti kepriye sapa wae sing bisa salah yen mbayar tagihan. Iki minangka wong sing padha nesu karo U2 amarga adol kanthi adol hak lagu kanggo perusahaan lsp.

  8. 8
  9. 9

    Hai Arik,

    Dadi, piye wae aku ora ngganggu para sing maca blog iki sing wis dakwenehake konten gratis sajrone 4 taun kepungkur? Tenanan

    Blogku mesthi dadi generator utama, nanging kanthi 30,000 pengunjung saben wulan, kepiye sampeyan menehi saran supaya aku bisa ngatur komunikasi karo saben wong? Apa aku kudu nggunakake sistem titik? Metodologi apa? Apa peluru sihir?

    Ngarep-arep dirungokake kepiye carane bisa ditindakake.

    Thanks,
    Doug

  10. 10
  11. 11

    Siji bab sing sampeyan ilang, apa sampeyan seneng-seneng nggoda .. Sampeyan mesthi bingung nalika kanca-kanca menehi sampeyan angel ..

    Serius, seneng kirim. Nalika sampeyan ana ing bisnis sing biasane ora nyata, masarakat kayane ora bisa njaluk pitulung gratis, lan sampeyan biasane loman kanggo nuduhake. Caranya yaiku sinau kapan arep ngomong, aku bakal seneng mangsuli nalika rapat maneh. Ragadku yaiku…

  12. 12

    Saiki sampeyan wis lunga lan rampung Doug! Sampeyan wis nulis kiriman hebat liyane. Aku sajujure muji sampeyan babagan kemampuan kanggo ngrampungake kabeh perkara sing wis rampung. Aku ngerti yen aku salah sawijining panjaluk sing ora duwe bathi nalika sampeyan lan guyon bareng sampeyan babagan angel entuk dhuwit. Nanging aku uga mikir (muga-muga) aku ngimbangi manawa ngerti wektu sampeyan regane larang banget lan ora dakkarepake babagan sampeyan utawa ora nesu yen sampeyan ora bali karo aku. Kaping pirang-pirang taun aku nemokake kekurangan tanggepan dhewe lan wong liya wis meksa nggali luwih jero lan nundukake sirah menyang tembok kaping pirang-pirang nganti aku ngerti apa-apa kanggo aku lan perasaan sing apik banget.

    Aku lan sampeyan duwe jadwal lan panjaluk wektu sing padha. Aku nyoba bisa menehi pitulung kaya sapa wae sing takon, nanging aku sadhar yen salah sawijining alat manajemen wektu paling apik sing bisa ana ing pucuk driji yaiku nggunakake tembung loro huruf, "Ora". .

    Muga-muga aku bisa nemokake saldo ing kabeh perkara lan miwiti ujar, "Aku ora bisa saiki, nanging aku nyaranake wong sing bisa menehi sampeyan."

    • 13

      Ora "muga-muga" @jasonbean: disqus - kemitraan sing wis dakbangun ing wilayah kasebut penting kanggo aku. Iki minangka jaringan dhukungan lengkap sing dakkarepake lan muga-muga bisa 'mbayar maneh' asring! Sampeyan nang kana!

      • 14

        Lan kosok baline Pak! Kosok baline! Iki kira-kira wektu kanggo sesi kerja bareng saben wulan ing St. Arbucks sing kayane ora kelakon, nanging saben taun! =)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.