Pencet 1 Yen Sampeyan Nduwe Anggaran

wit dhuwit

Sawetara taun kepungkur, aku kelingan nalika blogger njupuk Scoble ing Blogger kasebut ngundang Scoble ing acara kasebut lan banjur balk nalika Scoble njaluk lelungan lan mbayar biaya. Scoble uga nanggapi kanthi online, lan nindakake tugas kanthi apik.

Minggu iki wis dadi minggu sing angel (nanging nyenengake banget). Aku duwe Chapters kanggo bukuku, aku ngrampungake 2 proyek, lan aku isih kerja bareng karo calon pelanggan. Aku ndemek akeh wong saben minggu liwat telpon, email, Twitter, Facebook, Plaxo… lsp., Lan sapiturute. Aku dimarahi kaping pindho minggu iki dening para pamaca sing durung nate mangsuli lan siji prospek sing saya nganggep enteke penting .

Prospek kasebut salahku - mesthine aku kudu nglacak perusahaan kanthi kenceng. Sing maca crita liyane. Aku nampa telpon ing ngendi wanita kasebut ujar,

Apa sejatine sampeyan karo Internet - sampeyan ora mangsuli telpon, ora mangsuli email ... aja nanggapi!

Aku ora njaluk ngapura. Nanging, aku kandha sing sejatine. Paling ora ana 20,000 pengunjung anyar saben wulan ing blogku, bisa uga 250 komentar (umume SPAM), lan luwih saka 100 panjaluk. Panjaluk kasebut dudu panjaluk kanggo layanan. Dheweke mung maca sing golek saran utawa informasi tambahan. Aku nyoba ngatasi iki liwat kiriman blog. Aku ora mesthi nanggapi. Nyatane, aku ora biasane nanggapi.

Mangkene email sing saiki ditampa babagan topik kasebut sawise nulis jaringan lan njaluk dhukungan ing poling 50 Blog Indiana Paling Dhuwur:

Aku wis nulis pirang-pirang pesen ing blog sampeyan lan ngirim sawetara macem-macem DM ing Twitter sing njaluk pendapat, ide lan saran babagan strategi pemasaran digital sing beda-beda lan ora nate entuk wangsulan saka sampeyan. Amarga ngerti, aku ngerti manawa sampeyan minangka wong sing sibuk banget, kanthi miwiti perusahaan anyar lan kabeh perkara, mula aku ora nate nampa kekurangan tanggepan pribadi (sanajan kasunyatane Chris Brogan, Bet Harte, Dek Erik lsp wis mesthi mangsuli pitakon kanggo aku).

Apik tenan yen Chris, Bet lan Erik bisa tetep kaya iki! Aku tangi nganti jam 3 esuk lan mung ngrampungake nyemak lan nanggapi email. Aku ngarep-arep saran saka Chris, Bet lan Erik babagan kepiye carane bisa ngetrapake nomer panjaluk sing dakkarepake.

Wingi, aku ana ing konferensi regional lan diapit karo 3 wong… siji yaiku rekanan, siji yaiku pelatih Salesku, lan siji dadi pelanggan. Pelatih rekanan lan sales guyon babagan aku ora nate mangsuli telpon utawa email sing dikirim. Aku ndeleng pelanggan lan ngomong, "Apa aku njawab telpon lan email sampeyan?". "Ya," jarene, "… mesthi… kadang ing tengah wengi! Kayane sampeyan kerja 24 jam saben dinane. ”

Kadhangkala aku yakin manawa web lan wong liya seneng Chris Anderson wis ngrusak aku lan bisnis. Pemilik omah, kreditor, perusahaan utilitas, lan vendor ora gratis. Asile, aku ora bisa nyambut gawe free. Aku kudu fokus ing:

  1. pelanggan - iki wong sing mbayar produk lan layananku.
  2. prospek - iki perusahaan sing duwe anggaran sing siyap dadi pelanggan.
  3. Tembung Prospek Tutuk - iki minangka perusahaan sing wis dihubungi jaringan lan pelanggan sing ngerti manawa perusahaan duwe anggaran lan siap dadi pelanggan.
  4. Panjaluk liyane - iki kabeh liyane… email, panjaluk formulir, telpon, lsp. Iki biasane kalebu dhaptar amarga aku nggarap 1, 2 lan 3.

Apa aku kelangan kesempatan amarga pendekatan iki? Mbok - mulane aku entuk pembinaan sales ing kene ing Indianapolis. Aku ora ngerti. Sing dakkerteni yaiku yen "panjaluk liya" bisa njupuk pirang-pirang wulan kanggo ditinjau lan direspon ... lan aku ora bisa ngentekake pirang-pirang wulan kanggo nindakake.

Maca dudu pelanggan. Pelanggan dudu pelanggan. Kayane angel banget, nanging para pamaca lan pelanggan ora mbayar langganan utawa informasi saka blog iki. Aku ora duwe perjanjian level layanan karo pamaca utawa pelanggan.

Blog iki dudu perusahaan sing duwe bathi lan dudu jutawan Internet ... adoh banget. Nanging, aku kerja keras kanggo entuk bathi. Sanalika blog mbayar kabeh tagihan, aku bakal lungguh kabeh minggu mangsuli panjaluk para pamiarsa lan para pelanggan. Nganti saiki ... aku kudu mbukak layanan kanggo pelanggan.

Yen sampeyan pengin dadi pelanggan, ucapake panjaluk sampeyan. Aku guyon karo wong bengi yen aku kudu ngowahi voicemail kerjaku dadi negara, "Pencet 1 yen sampeyan duwe anggaran!". Dadi… yen sampeyan maca utawa pelanggan lan golek saran gratis, aja nganti nesu nalika ora nanggapi. Aku pancen sibuk nyoba mbayar tagihan!