4 Cara Strategi Manajemen Presentasi - utawa Kurang Kasedhiya - yaiku Nyisihake Wektu, Sumber Daya lan Bisnis

Depositphotos 2443454 m 2015

Apa sampeyan bisa mbantu aku nggabungake presentasi iki? Rapatku sakjam. Aku ora bisa nemokake slide.
Iki slide sing salah.
$ #! * Yaiku dek salah.

Apa sampeyan wis kenal? Banjur sampeyan ora nggunakake strategi manajemen presentasi sing efektif. Akibate, sampeyan ilang wektu, sumber daya lan, utamane, bisnis. Manajemen presentasi njamin manawa pesen sing bener dikomunikasikake ing wektu sing paling kritis - nalika ana wong sing adol ngobrol karo pelanggan. Apa, utawa ora, kedadeyan sajrone rapat kasebut langsung mengaruhi garis dhasar. Menang utawa kalah.

Manajemen presentasi bisa menang. Kanthi definisi, iki minangka sarana formal kanggo nggawe, nyimpen, nampilake, nuduhake, nganyari lan nglacak kabeh file sing digunakake kanggo nggawe presentasi. Ing praktik, manajemen presentasi njamin kontrol merek lan pesen kanggo Pemasaran, kanthi luwih cepet lan luwih gampang kanggo Sales kanggo nggawe lan nuduhake konten presentasi.

Strategi manajemen presentasi sing apik bakal mbantu sampeyan supaya ora kesalahan umum - nggawe kabeh wong ing tim sampeyan, liwat fungsi, luwih produktif lan efektif kanggo nggayuh tujuan.

  1. Nganggep manawa wong sing adol ngerti ngendi golek kontene. - Wis ana ing S: Drive sawetara Jeneng Marketing folder, ing Sharepoint, utawa bisa uga dikirim ing email massal, kanthi woro-woro gedhe. File kasebut dikubur ing jaringan, ing papan kerja utawa ing kothak mlebu, ora ana sing nduwe fitur telusuran sing luwih maju kanggo nggedhekake lan nemokake siji slide kasebut sajuta. Ora ana sing nawakake sarana nggawe utawa ngatur file anyar kanggo tujuan rapat anyar. Manajemen presentasi nyedhiyakake konten paling anyar ing ngarepe wong sing adol. Iki njamin kepatuhan pesen.
  2. Nganggep manawa kabeh duwe konten sing paling anyar sing tundhuk. - Wis diwartakake marang kabeh wong, bisa uga ing email, feed Chatter, utawa ing rapat status, ana versi sing luwih anyar, luwih apik, sing disetujoni kanthi sah. Sayange, manungsa minangka makhluk pakulinan. Lan kebiasaan umum kanggo wong sing adol yaiku njupuk file wingi sing lungguh ing desktop lan digunakake maneh. Apamaneh, dheweke wis ngerti isi kasebut, lan cukup kanggo rapat pungkasan. Solusi manajemen presentasi sing pas bakal gampang banget supaya wong sing dodol nggawe dek anyar kanggo rapat sabanjure, kaya nggunakake dek lawas sing ana ing desktop. Ngirit wektu.
  3. Ora komunikasi karo Sales. - Nalika kabeh wong ngupayakake tujuan sing padha, Sales lan Marketing minangka disiplin sing beda. Wong sing dodol apik nyoba entuk jumlah, lan ngasilake bathi. Pemasar sing apik nggawe ekuitas merek liwat penawaran produk / layanan lan pesen perusahaan. Siji jangka pendek, sing liyane dawa. Kalorone penting kanggo sukses perusahaan. Nggunakake fitur sosial bisnis, solusi manajemen presentasi bakal nggabungake tugas Penjualan lan Pemasaran, dadi kabeh wong bisa nuduhake ilmu kanthi spontan, kanthi nyata, lan nyetel kanthi tepat. Menang win-win.
  4. Ora nganggep presentasi minangka elemen ing campuran komunikasi. -
    Pemasar nggunakake miliaran dolar kanggo ngrancang logo sing sampurna, nyipta posisi, nggawe situs web, brosur, bintik TV lan pariwara lan jaminan liyane, nanging presentasi penjualan kasebut minangka ide sing dipikirake. Tampar logo lan latar mburi cantik ing template PowerPoint banjur Go, Go, Go… Jual! Apa sing diomongake wong dodol, lan kepiye carane diarani, yaiku bedane antarane menang lan ilang bisnis. Presentasi penjualan minangka jaminan; minangka elemen dhewe ing campuran komunikasi, lan ora kena dianggep minangka pamikiran sawise pikirane. Perlu diwenehi perhatian luwih saka pemasaran lan Sales.

Manajemen presentasi mesthekake manawa sumber daya paling apik perusahaan dadi tips saka driji saben wong sing dodol, lan saben wong pemasaran entuk target langsung menyang target. Iki yaiku babagan nggawe pesen penjualan sing bener, lan njamin supaya wong sing dodol bisa ngasilake lan nyetel sing kanggo rapat masing-masing, sajrone menit - ora jam lan mesthi ora pirang-pirang dina. Kanthi ningkatake presentasi penjualan lan proses nggawe presentasi kasebut dadi campuran pemasaran, perusahaan luwih nggunakake investasi pemasaran, lan ngetrapake langsung menyang garis ngisor.

Babagan Shufflr

Shufflrr minangka sistem manajemen file sing bisa digunakake marketing lan sales kanggo nggawe, nuduhake, lan njaga presentasi ing organisasi sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.