Presentasi: Intro kanggo Optimisasi Mesin Telusuran

Search Engine Optimization SEO

Optimisasi pisanan diwiwiti saka wiwitan SEOmoz mung saka konten gratis ing situs kasebut. Minangka kita agensi media anyar wis saya gedhe lan SEO dadi luwih penting ... lan penting kanggo strategi sosial… wektu kanggo SEOmoz lan ngomong karo anggota saya saya tambah.

Iki introduksi fantastis kanggo mesin telusuran sing diwenehake Moz nalika nindakake SEOMoz. Nyedhiyakake sawetara pemahaman sing jelas babagan cara kerja mesin telusuran uga cara informasi sampeyan dikumpulake, diindeks lan ditingkat.