Plugin WordPress: PostPost (Dianyari)

nganyari: Plugin iki wis dipindhah menyang kaca Proyek lan dianyari menyang:

PostPost - Plugin WordPress kanggo nyelehake konten sing disesuaikan sadurunge lan sawise saben postingan ing situs utawa feed sampeyan.

Iklan Junction Komisi Junction

Aku nulis plugin iki sawise nyoba nambah pariwara ing feed dhewe lan dadi frustasi. Iki minangka plugin 'lengkap' sing pertama, nanging dakkira ditulis kanthi resik. Aku ngerti tenan babagan arsitektur Plugin sing digunakake Plugin Hak Cipta Pikiran Sederhana. Aku nggunakke konstruksi Ryan Duff Plugin Formulir Kontak WP kanggo nulis kanthi luwih konstruktif. Plugin sing paling apik kanggo ndownload lan sinau nulis plugin amarga pancen gampang banget.

24 Komentar

  1. 1

    Doug - Iki apik tenan. Aku wis ora nulis maneh kanthi ngarep-arep wong liya sing nindakake. Aku ora mbukak iklan, nanging arep duwe feed mung sawetara sing bakal teka. Iki bakal sampurna. Matur nuwun!

  2. 4
    • 5

      Ya ngono! Minangka salah sawijining target taun 2007 kanggo nulis plugin dhewe. Aku wis ngowahi akeh plugin wong liya nanging iki sing pertama sing daklakoni. Saiki digunakake kanggo ngladeni Google Ads ing saben post uga iklan RSS Feed.

      Barang sing nyenengake ... lan 2 gol mudhun! (Salah sijine wong liya yaiku njaluk menyang 5,000 Top ing Technorati ... Aku wis entuk, nanging kanthi akeh postingan "Z-List", mula aku bakal ngenteni statistik bakal metu sadurunge aku ngrayakake) .

      Cheers!
      Doug

  3. 6

    DOH! Aku uga ngerti yen ditampilake ing kiriman kaca ... mula aku mung ngowahi lan nerbitake 1.1.1. Aku ngira rekor kacepetan rilis! Saiki sampeyan uga bisa ngatur konten sadurunge lan sawise kaca.

  4. 7

    Thanks kanggo iki, nanging aku mikir cepet - aku yakin Google AdSense nemtokake wates pariwara 4 (5?) Saben kaca, dadi yen sampeyan nambah kode AdSense sawise / sadurunge saben postingan, lan sampeyan duwe pilihan sing disetel luwih saka 5 kiriman sing dideleng saben kaca, miturut teori bisa uga ana masalah.
    Ora dimaksudake minangka keluhan, amarga aku ora nggunakake maneh (mungkasi akunku:

    • 8

      Aku bakal mriksa Chris kasebut! Aku nyoba 'dolanan' kanthi ide acak, lan nomer liya kanggo iki. Uga, aku bakal nggarap kustomisasi header lan sikil. Plugin kasebut ditulis kanthi cukup (aku 'nyilih' struktur liyane saka plugin liyane sing wis ditulis kanthi apik) mula aku bakal terus nggedhekake.

      Thanks!

  5. 9
    • 10

      Aku ora yakin kepiye carane Kaca Kebijakan kudu dileksanakake. Nyatakake manawa bisa nganti 2 pariwara saben produk. Sing menarik… umpamane, Yen aku duwe 8 postingan (produk) ing sawijining kaca kanthi Ad Google ing sangisore saben iklan, aku ora mikir manawa aku nglanggar kabijakane.

      Aku ndeleng sawetara aturan lawas sing nyatakake 4 per kaca - nanging prekara kasebut wis suwe banget. Mbok amarga kahanan kaya ngene. Menarik! Aku uga sok dong mirsani manawa ana iklan ora digawe dening skrip - Aku kepengin weruh manawa ana mekanisme kontrol internal sing ana.

  6. 11
  7. 12

    Hai, mbalek maneh. Matur nuwun kanggo email, nuwun sewu nalika wis suwe nanggapi.

    Siji panjaluk, lan loro bug.
    Uga kewan omo bisa uga kurang saka temane, aku ora yakin…

    1 - Apa bisa ngowahi frekuensi iklan sing dipasang ing antarane kiriman - Aku rumangsa saiki wis akeh banget pariwara ing situsku:> Aku asline mikir kemungkinan nggawe iki ing postingan sing ganjil lan malah nomer, nanging aku banjur ngerti yen nomer postingan tanpa kiriman dipasang ora digunakake maneh ing WP. Contone, sampeyan nulis draf, ngirim sawetara kiriman liyane, banjur busak draf. Yen ora ana sebab liyane kanggo postingan #s ora cocog, sampeyan bakal entuk urutan kaya 431,433,434. Ora yakin bakal gampang ngetrapake tata letak POST_AD_POST_POST_AD_POST_POST, apa ana pikirane?

    2 - (ONLY) Nalika ndeleng kiriman kanthi ngeklik Kategori, asring kode iklan ora ditafsirake - iki mung katon ing postingan cekak. Contone, yen sampeyan menyang situsku lan klik kategori Gambar, telung kiriman pisanan nampilake kode, dudu output.

    3 - Katon ora bisa digunakake nalika njaluk pariwara ing bagean sikil.

    Kaya sing dakkandhakake, masalah iki bisa uga mudhun karo tema sing digunakake (Anaconda, priksa link kanggo situsku), aku mung pengin menehi masukan babagan iki nalika entuk wektu…

  8. 13

    Aku kudu ngilangi iklan saben postingan, amarga sawetara pembaca menehi komentar babagan munculé kiriman cendhak nalika dideleng liwat tautan kategori.
    Yen sampeyan nemokake 5/10 menit cadangan, apa sampeyan bisa ngubungi aku, lan aku bakal nyisipake maneh kode kasebut, yen sampeyan kepengin nemokake masalah kasebut.
    Thanks.

  9. 14

    Aku kira kiriman iki ora asring dipriksa?
    Aku nyoba mriksa kaca proyek, nanging ora bisa ndeleng bagean komentar, mula dikirim maneh sawetara wektu.
    Saiki aku ora nggunakake iklan kanthi cara sing padha, nanging kepengin weruh manawa pangguna liyane isih nganggep fitur sing dakkandhakake ing ndhuwur migunani.

  10. 16

    np, seneng sampeyan wis ndeleng komentar. Apa sampeyan entuk email sing nggambarake babagan kaca kategori, pariwara kadang digawe tanpa diinterpretasi? Ora yakin manawa sampeyan kudu teknis menehi frase, nanging tinimbang pariwara, pokoke aku ndeleng html kanggo…
    Aku ora cepet-cepet njaluk aku - aku saiki lagi main karo perkara liyane…

  11. 17

    Dirilis PostPost 1.2.0 dina iki! Nggunakake fungsi is_single saka WordPress dadi sampeyan kudu bisa ngirim soko sadurunge utawa sawise siji kaca postingan.

    Nanging kayane ora bisa digunakake ing blog. Aku maca ing dhukungan WordPress manawa ana wong liya sing nemoni template lan fungsi is_single. Ora ngilangi apa-apa, ora nampilake apa-apa.

    Ayo kula ngerti yen bisa digunakake kanggo blog sampeyan!

  12. 19

    Doug: plug-in sing apik - ringkes & sederhana. Aku nggunakake tema WordPress default (v 1.6) lan opsi "Sawise Single Post on Page" kayane ora nampilake apa-apa.

    Apa sampeyan nate ngatasi masalah kasebut?

    • 20
      • 21

        Doug: matur nuwun kanggo balesan cepet! Dadi, kira-kira aku nindakake tugas sing ora apik nalika takon. Aku kayane ngalami sawetara masalah babagan cara kerja PostPost karo blogku khusus karo opsi tampilan postingan siji.

        Ora penting, nanging blogku ana ing:
        http://www.theaccidentalnegotiator.com/

        Kayane sampeyan lan komentator (apa ana tembung?) Lagi ngrembug masalah iki wiwit wiwitan taun 2008.

        Apa ana masalah nalika semana? Apa? Sawise Kiriman Single ing Kaca? makarya ing blog sampeyan saiki?

        Aku luwih seneng ngakeni manawa aku wis ngaco, nanging luwih dhisik aku mriksa manawa kabeh wong duwe masalah sing padha.

        Aku wis ndeleng kode sampeyan lan apik & resik, mula saiki aku nyalahake "is_single".

        Ayo kula ngerti apa sing sampeyan pikirake.

  13. 22

    Hai Doug,

    Aku nyoba nginstal plugin PostPost lan sukses banget. Aku nyedhiyakake promosi sawise saben kiriman, nanging aku duwe masalah. Promosi kasebut ditampilake ing kategori / homepage sing saya nyimpen tag liyane. Promosi kasebut ditampilake sawise link READ MORE. Apa ana cara kanggo ngrampungake? Ora ditampilake sawise READ link liyane ??

    Thanks kanggo bantuan sampeyan.

    Chandra

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.