Analytics Marketing Prediktif karo ThinkVine

logo thinkvine

Apa sing bakal ngasilake Return on Investment yen sampeyan bisa ngganti campuran marketing?

Iki minangka pitakon manawa para pelanggan gedhe kanthi strategi pemasaran rumit (sing imbang ing antarane para medium) saben dina takon marang awake dhewe. Apa kita kudu ngeculake radio kanthi online? Apa aku kudu ngowahi pemasaran saka televisi menyang telusuran? Apa pengaruhe tumrap bisnisku yen miwiti pemasaran online?

Biasane, wangsulane teka liwat macem-macem tes lan dolar pemasaran sing ilang. Nganti saiki. Pemasar nggunakake kinerja kepungkur kanggo prédhiksi kinerja pemasaran mbesuk. Ana risiko gedhe sing ana gandhengane karo iki amarga media anyar ditambahake suwe-suwe. Pangowahan klasifikasi saka koran menyang online mung minangka conto cilik. Yen sampeyan terus mbuwang klasifikasi tanpa ngowahi online, sampeyan ora bakal entuk potensial maksimal. Nyatane, sampeyan mung bisa mbuwang dhuwit.

ThinkVine wis nggarap skenario "Kepiye yen" meh dasawarsa. Pelanggane apik banget ... Sunny Delight, SC Johnson, LegalZoom, Del Monte, Hershey, lan Citrix Online.
modeling adhedhasar agen.png

ThinkVine bisa nindakake iki liwat sistem pemodelan adhedhasar agen sing wis kabukten sing dikembangake ing taun 1940-an. Kanthi ngerteni segmen pasar sing wis tuku saka sampeyan liwat saben medium lan ngetrapake model menyang segmen ing media liyane, ThinkVine bisa nggawe model prediksi babagan cara pemasaran sampeyan bisa digunakake ing media liyane. Cukup sistem.
tren pemasaran.png

Skenario sing dikembangake ThinkVine bisa ditrapake jangka panjang, jangka pendek kanggo pemasaran adhedhasar kesempatan, lan upaya pemasaran adhedhasar segmen. ThinkVine malah bisa ngramal skenario utama ... kepiye yen sampeyan mandheg kabeh marketing!
no-media.png
Sinau luwih lengkap kanthi njupuk tur produk saka Simulasi Pemasaran lan Perencanaan Piranti Lunak ThinkVine.

Full pambocoran: CEO Damon Ragusa lan aku kerja bareng Bruce Taylor saka Praesage pirang-pirang taun kepungkur kanggo ngetrapake metodologi sing padha kanggo ngarahake pemasaran surat. Damon nggawe model statistik dinamis saka profil pelanggan lan, kanthi nggunakake otomatisasi Bruce, kita bisa kanthi otomatis nglamar model kasebut menyang database prospek. Aplikasi kasebut diarani Prospector lan bisa digunakake kanthi apik. Bruce wis nyetel aplikasi kasebut kanthi suwene suwene taun lan isih nggunakake aplikasi kanggo sawetara klien pemasaran langsung sing gedhe.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Adam,

      Mesthi mbutuhake data sejarah. Aku ngira yen cukup akeh klien, bisa uga profil gabungan. Nanging, manawa ana klien sing ngerteni manawa klien bakal ngurmati! Aku ngira paling ora nggunakake 1 taun data - dakkira 2 disaranake.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.