Ramalan: Bisnis Sampeyan Bakal Dadi Bisnis E-commerce

Depositphotos 7866924 s

Wis sampeyan ndeleng kita situs sing mentas diluncurake? Pancen luar biasa tenan. Kita nggarap desain lan pangembangan publikasi luwih saka 6 wulan lan aku ora bisa ngandhani suwene wektu sing digunakake. Masalahe yaiku supaya kita ora bisa berkembang cukup cepet kanthi cepet. Miturut kula, sapa wae sing nggawe tema wiwit saiki nggawe gangguan kanggo bisnis sing digunakake.

Aku bisa metu lan blanja $ 59 kanggo tema majalah digital, nggawe tema khusus kanggo integrasi khusus, menehi maneh tema merek, lan aku siyap lan mlaku sajrone seminggu. Kita isih bakal ngluncurake sawetara integrasi tambahan, kaya Podcast lan perpustakaan Kertas Putih, nanging sampeyan bakal gumun karo tema sing ana.

Salah sawijining aspek sing kudu ana yaiku sing teka WooCommerce Integrasi lengkap. Woo, uga tema lan mesin commerce kasebut yaiku bubar dituku dening Automattic - perusahaan sing duwe WordPress. Miturut pendapat saya andhap asor, aku yakin keputusan sing apik. Ngopo Amarga aku prédhiksi manawa saben perusahaan - B2B nganti B2C - duwe sawetara aspek pamrentahan swalayan liwat web.

Pengecer lan perusahaan e-commerce wis kasedhiya. Salah sijine beat drum ing IRCE ing Chicago yaiku ora babagan adol ing toko sampeyan ing situs sampeyan. Babagan babagan adol toko liyane ing saben situs liyane. Pengecer cilik duwe sistem logistik, sistem konten, lan sistem pemenuhan sing ngidini bisa adol ing puluhan toko online kajaba duweke.

Kasunyatane yaiku konsumen (lan bisnis) ngandelake situs sing dituku. Yen sampeyan tuku ing Amazon kanthi cepet, sampeyan ora bakal tuku tikar lantai aftermarket saka sawetara wong ing Internet. Nanging yen wong ing Internet wis adol kasur lantai ing Amazon, sampeyan bakal tuku.

Sampeyan wis kelangan penjualan kanthi online

Sadurunge munggah menyang Chicago, aku entuk email saka Nationwide asuransi sing dibutuhake kanggo mbayar tagihan mobil. Aku mlebu akun, lan ora bisa nemokake cara kanggo mbayar tagihan. Aku mbalik kerja lan mikir mengko mengko bakal hubungi agenku. Pirang dina mengko, aku nampa kabar liyane yen asuransi bakal luput kajaba aku mbayar tagihan. Aku mlebu log lan nyoba maneh tanpa sukses - malah ora bisa nemokake mbayar tagihanku tombol ing antarmuka sing anyar sing resik. Aku nyetel pangeling kanggo nelpon agenku.

Dina sabanjure, aku kerja lan sibuk lan ora nate nelpon agenku. Nalika tekan omah, mesthi ana email yen asuransi bakal kadaluwarsa ing wayah wengi nalika tengah wengi amarga aku durung mbayar tagihan. Ora enak ... Aku nyopir menyang Chicago sesuk lan aku ora bakal diasuransiake.

Dadi aku mbalik browser Geico. Sawise sawetara menit, aku nampa kuotasi wektu nyata lan tombol lemak sing apik kanggo tuku kabijakan kasebut. Aku ngeklik tombol kasebut lan negesake yen bakal ngirim sawetara dokumen liwat surat lan yen aku isi, kabijakanku bakal urip. Sampeyan kudu guyon kula.

Sabanjure - maju. Aku ngetik informasi lan dheweke wis ngisi informasi mobil kanggo aku lan putri. Sawetara klik mengko lan aku duwe kabijakan lan kertu asuransi sing bakal dilebokake ing mobilku. Udakara 10 menit… lan sejatine aku iya ngirit dhuwit. Iki nggawe aku kaget amarga aku wis nunggoni Nationwide luwih saka 20 taun.

Apa Nationwide kelangan aku amarga asuransi? Ora, aku ora peduli karo asuransie lan aku seneng tenan karo agenku. Dheweke kelangan aku amarga aku ora bisa ngladeni online.

Bisnis sampeyan lan bisnisku ora beda. Situs anyar kanthi kemampuan dagang lan bakal miwiti adol produk lan layanan langsung menyang sing maca. Aku ora sangsi manawa iki bakal dadi aliran pendapatan sing luwih maju kanggo kita supaya maju lan layanan agensi langsung sing saiki diwenehake dadi akeh klien bakal mundur alon-alon.

Aku ora preduli manawa sampeyan lagi motong rumput utawa pegatan - kaya wong prédhiksi manawa saben perusahaan bakal dadi penerbit, prediksi aku yaiku saben perusahaan bakal duwe situs e-commerce luwih cepet mengko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.