Napa Pemasaran B2B Sampeyan Perlu Sistem Pèngetan Awal

Depositphotos 5808940 s

Paribasan sampeyan nundha, kalah ditrapake langsung menyang pemasaran, nanging sayangé ora akeh pemasar sing kayane ngerteni iki. Kerep banget, dheweke ngenteni nganti menit pungkasan kanggo sinau babagan prospek terkenal utawa pelanggan sing lagi sibuk, lan wektu tundha iki bisa nyebabake pengaruh organisasi ing garis ngisor. Saben pemasar B2B butuh sistem peringatan dini sing mbantu ngasilake asil.

Cilik banget, kasep

Pemasar modern umume ngukur kasuksesan kampanye kanthi transaksi sing menang utawa liwat proksi jangka cedhak, kayata Sales Kualifikasi Sales (SQL). Masalah karo iki 4 kali lipat. Kanggo miwiti, iku nglirwakake lan kurang nglaporake pangguna sing melu sing ora pengin ngomong karo Sales. Iki minangka prospek sing luwih seneng entuk informasi sing mandiri tinimbang diwenehake karo wakil penjualan. Amarga akeh informasi ing Internet, jumlah prospek mandhiri saya akeh. Google nemokake iku pembeli bisnis ora ngubungi langsung pemasok nganti 57 persen proses tuku rampung. Pelanggan kasebut ora bisa dilalekake. Kalebu server mandhiri ing analisis kampanye bakal nyedhiyakake gambaran kinerja kampanye sing luwih akurat.

Kapindho, ndeleng prospek mengko ing siklus sales nggawe marketing bisa ndeleng babagan tumindak lan perilaku para wakil penjualan. Wakil perwakilan bisa uga ora pengin ngowahi prospek yen ora yakin yen prospek kasebut dadi panas, amarga stratejine yaiku fokusake perhatian ing penawaran sing paling apik lan tingkat konversi tetep dhuwur. Repetisi liyane bisa uga ngelawan lan ngowahi kanthi gampang banget, utawa nggawe akeh, mung sawise diadhepi karo pemasaran. Kakehan konversi bisa nambah efektivitas kampanye, sing mengaruhi pemasaran nyedhiyakake sumber daya ing mbesuk.

Ing kalorone kasus kasebut, pemasaran pungkasane ditulungi siklus penjualan. Pemasaran kerja keras kanggo ngasilake timbal, mula ora digatekake ing pungkasan kuartal amarga sales fokus ing transaksi nutup, lan prospek dadi entek. Iki minangka titik tancep sing misuwur ing hubungan marketing-sales.

Masalah nomer telu babagan ngukur sukses kanthi cara iki yaiku pemasaran bakal entuk kekurangan sing potensial ing pirang-pirang proses, kalebu pengejaran timbal, level sales rep, olahpesen, lan liya-liyane. Contone, umpamane pemasaran nganggo kampanye apik sing nyebabake keterlibatan sing kuat karo nyoba gratis. Yen rep pangembangan penjualan (SDR) ora nindakake tugas sing apik (yaiku ngenteni suwe banget, ngirim email kanthi kesalahan ejaan, utawa ora sopan ing telpon, lsp), utawa ora duwe visibilitas kanggo ndeleng asil positif saka sidhang kasebut, mula bisa dibatalake, sanajan kinerja sing kuat.

Yen luwih akeh SQL nyebabake tarif konversi sing luwih murah, para pemasar kudu fokus gaweyan luwih murah ing corong supaya bisa nutup luwih akeh transaksi. Pungkasan, pendekatan nulis biji timbal biasane bisa dingerteni, kanthi poin sing ditrapake kanggo prospek ngeklik email, download, lan kunjungan menyang kaca web. Tinimbang pendekatan ilmiah, nulis biji timbal cenderung dadi masalah paling apik.

Dadi proaktif

Pendekatan sing paling apik yaiku supaya prilaku prospek sampeyan dadi sistem peringatan dini kanggo ngandhani apa kampanye sampeyan isih sukses. Iki bisa diukur adhedhasar nyoba gratis utawa pelanggan freemium sing bener-bener nggunakake produk sampeyan. Mesthine, sampeyan isih pengin ngukur manawa bakal malih dadi SQL utawa mbayar pelanggan, nanging ndeleng metrik iki nuduhake persentasi prospek sing sejatine makarya karo produk sampeyan. Iki penting, amarga para pemasar kudu ngerti manawa kampanye nggawe jinis sing bener. Kanthi cara kasebut bisa mandheg lan kalibrasi maneh kampanye sing ora apik sadurunge kasep.

Kanggo entuk visibilitas semacam iki, sampeyan kudu menehi instrumen kanggo ngrekam tumindak pelanggan lan banjur bali menyang kampanye sing asale. preact nggawe visibilitas iki kanthi nglumpukake data iki, lan sambungake karo Salesforce utawa sistem otomasi pemasaran kaya Marketo lan Hubspot, mula para pemasar bisa kanthi gampang njupuk tindakan sing paling apik. Iki tegese ora ngenteni maneh nganti kasep mlebu.

Penylametan pelanggan minangka bagean penting ing bisnis apa wae, nanging akeh cara sing padha bisa digunakake kanggo mesthekake yen prospek uga duwe pengalaman paling apik babagan produk sampeyan. Pendekatan kita kanggo nyuda pelanggan uga minangka cara sing kuat kanggo ngukur awal sajrone siklus sales apa kampanye sukses. Iki menehi pemasar supaya luwih ngerti babagan ROI gaweyane, lan menehi proaktif.

Sistem peringatan dini

Ing lapangan liyane, sistem peringatan dini digunakake kanggo nyegah bencana. Dheweke nyekel penyakit sadurunge nyebar, ngelingake wong-wong kanggo topan sing bakal teka, utawa ndeteksi penipuan sadurunge bisa ngrusak serius. Nanging sistem peringatan dini uga bisa digunakake kanggo entuk kompetisi lan ngasilake ROI nyata. Pemasar B2B ora kudu ngandelake maneh ing intuisi utawa ngenteni nganti ana kesempatan sing kliwat. Data lan wawasan babagan prilaku pelanggan ndadekake para pemasar bisa luwih proaktif, lan ora prelu dipimpin.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.