Pakulinan Pra-Tuku Pembeli

kabiasaan tablet pra tuku

Ing wayah wengi aku duwe kranjang blanja lengkap ing Apple.com kanthi anyar MacBook Pro kanthi tampilan retina. Drijiku kanthi nyata nglayang ing tombol tuku. MacBook Pro sing saiki isih dadi mesin sing hebat nanging mula rasane alon dibandhingake karo kabeh Mac anyar sing lagi metu. Nalika semana, aku lagi nonton acara televisi sing nggambarake MacBook Pro lan aku ana ing iPad. Nalika aku wiwit mikir babagan kabiasaan tuku online, kayane biasane ... Aku browsing lan blanja nalika nonton televisi utawa istirahat kerja.

Saka Milo Infographic: Panaliten sing ditindakake dening grup e-tailing atas jenenge Local Corporation nemokake manawa konsumen saiki wis nggawe prilaku pra-tuku unik - sanajan blanja lokal - didhukung dening panggunaan teknologi lan piranti seluler. Kita priksa kebiasaan pra-blanja saka konsumen lokal lan seluler iki.

Milo matur nuwun browsing c5

Cathetan: Aku ora tuku MacBook Pro. Nalika aku pancen bisa mbenerake kerja, kita mung ora bisa nggunakake dhuwit kanggo piranti keras saiki. Aku cepet mbuwang tutup ing iPad lan mbalik ngalamun. (Iki uga mbantu supaya ora ana ing kene sawetara minggu yen aku tuku).

One comment

  1. 1

    Iki minangka infographic sing apik banget amarga ora katon banget. Sawetara wong duwe "info" akeh banget. Paling ora negesake apa sing dakkandhakake marang wong liya: Sampeyan pancen konsumen pancen pinter, terus golek ing piranti seluler kanggo nemokake sampeyan, golek pilihan sing luwih apik, maca ulasan, lan golek rega.

    PS Muga-muga sampeyan entuk macbook anyar kasebut kanthi cepet!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.