Cara Nggawe Kaca Produk Toko Seluler Polandia ing Pra-peluncuran

Bukak

Tahap pra-peluncuran minangka salah sawijining periode paling kritis ing siklus aplikasi. Penerbit kudu ngatasi pirang-pirang tugas sing ngetrapake katrampilan manajemen wektu lan prioritas. Nanging, mayoritas akeh pemasar aplikasi gagal nyadari yen uji coba A / B sing trampil bisa ngrampungake dheweke lan mbantu nindakake macem-macem tugas sadurunge diluncurake.

Ana pirang-pirang cara para penerbit bisa nggunakake tes A / B sadurunge debut app ing toko: saka nambah kaca produk sing ngowahi kekuwatan nganti tekan pucuk kanthi posisi aplikasi sampeyan. Dhaptar fungsi pangujian pamisah iki bisa nemtokake wektu ngirit strategi sadurunge ngluncurake lan menehi efisiensi.

Penguatan Kaca Produk kanthi Tes A / B

Kabeh elemen kaca produk toko (saka jeneng menyang gambar) duwe peran kanggo nggawe pemahaman pangguna babagan aplikasi. Potongan kaca app iki duweni pengaruh gedhe marang konversi. Nanging, akeh pemasar ora nggatekake pentinge utamane nalika aplikasi durung ana ing toko.

Malah pikiran analitis sing ora bakal ngowahi tembung kunci tanpa paneliten sing tepat cenderung lali yen kaca produk app minangka tujuan utama ing keputusan. Ikon, tangkapan layar, deskripsi, lan liya-liyane kudu makili inti aplikasi sampeyan kaya tembung kunci utawa luwih apik.

Ngarah naluri ora cukup. Sayange, minangka praktik standar kanggo nyingkirake rajin lan gumantung karo pendapat subyektif saka anggota tim sampeyan ora nggatekake opsi optimasi toko aplikasi sing kasedhiya. Tes A / B nggawe sampeyan ninggalake kabeh game ngiro-iro lan bakal dipandu nomer statistik sing signifikan.

Game Transformers entuk Tagline Jeneng Ideal kanthi bantuan Facebook Ads

Tes pamisah minangka alat sing paling apik kanggo nyampurnakake elemen kaca produk sing nggawe kombinasi sing paling ngowahi. Facebook bisa digunakake kanggo mriksa daya tarik elemen individu ing kampanye iklan.

Contone, Space Ape Games nggunakake Facebook Ads kanggo milih tagline jeneng kanggo game Transformers sing bakal teka. Dheweke nggawe telung kaca kebangkrutan sing nyebutake jeneng aplikasi sing beda-beda lan miwiti 3 kampanye iklan Facebook kanthi target sing padha. Asile, varian 'Transformers: Earth Wars' menang lan digunakake kanggo kabeh kegiatan pemasaran kanggo aplikasi.

Tes A / B Facebook

Nanging, iklan Facebook ora nyedhiyakake konteks. Dadi, nalika nerangake pendekatan sing luwih rumit lan khusus, luwih becik nggunakake platform kanggo niru toko app kayata SplitMetrics.

Tes Pamisah Mbuktekake manawa Tren Industri Ora Bisa Digunakake kanggo Burung Angry

Asil tes A / B bisa ngejutkan tenan. Rovio sinau pelajaran iki sadurunge ngluncurake 'Angry Birds 2'. Ternyata gambar potret ditampilake luwih apik tinimbang lanskap sing bertentangan karo kecenderungan game umume. Eksperimen pamisah mbuktekake manawa para pelanggan 'Angry Birds' ora bisa dadi pemain game hardcore dadi tren industri dadi ora bisa ditrapake.

Angry Birds A / B

Mula, tes pamisahan pra-peluncuran nyegah kesalahan parah nggunakake tangkapan layar kanthi orientasi sing salah. Sawise dirilis 'Angry Birds 2', aplikasi kasebut entuk 2,5 yuta instal tambahan mung sajrone seminggu.

Mangkono, optimasi cerdas kabeh elemen kaca produk njamin konversi paling apik kanggo lalu lintas organik lan mbayar sajrone minggu pertama kritis urip app ing toko.

G5 nggunakake Tes A / B kanggo Ngidentifikasi Pamirsa Ideal lan Saluran Iklan Paling Apik

Duwe visi sing jelas babagan target target sing ideal minangka elemen inti saka sukses ing aplikasi apa wae. Cepet sampeyan ngenali sapa pelanggan, bakal luwih apik. Tes A / B mbantu ngrampungake masalah iki sanajan aplikasi sampeyan ora ana ing toko.

Sampeyan bisa ngerteni sapa sing luwih seneng nginstal app sing mbukak eksperimen ing macem-macem klompok demografi. Data kasebut penting banget kanggo kegiyatan pemasaran luwih lanjut yen app urip. Contone, G5 Entertainment nglakokake serangkaian eksperimen kanggo aplikasi 'Hidden City' lan nemokake yen target sing paling dikonversi yaiku 35+ wanita sing seneng game papan lan kepengin teka-teki, teka-teki, lan misteri.

Sampeyan uga bisa nglumpukake kontak pangguna potensial ing dhaptar uji coba A / B pra-rilis kayata dhaptar wiwitan kanggo newsletter lan update aplikasi perusahaan.

Tes A / B penting banget kanggo kualifikasi saluran iklan uga. Penemuan sumber iklan sing nggawa akeh pangguna sing setya maju ngrampungake rencana game pemasaran. Perusahaan penerbitan aplikasi mriksa kinerja saluran iklan sing beda liwat tes pamisah. Nalika mbandhingake kinerja, dheweke milih salah sawijining varian kanggo promosi game lan aplikasi sing anyar.

Prisma Unravel Positioning Perfect nggunakake Eksperimen A / B

Penerbit biasane nemoni dilema pilih fitur app sing paling resonate karo target pamirsa. Ora prelu maca godhong teh, cukup nganggo seri tes A / B. Contone, Prisma nyoba pamisahan kanggo ngenali efek favorit pangguna ing antarane sing ditawakake aplikasi:

Tes A / B Penerbit

Yen sampeyan duwe aplikasi sing mbayar, pengujian A / B bisa mbantu njamin keputusan sing tepat iki. Penting banget kanggo nemtokake rega sing ora bakal keweden karo calon pelanggan. Tes A / B bisa uga nuduhake yen sampeyan kudu nyunting kabijakan rega app kanggo model gratis kanthi tuku ing aplikasi.

FiftyThree sukses ing Lokalisasi Amarga Tes Pamisah

Fase utawa periode pra-peluncuran sadurunge desain ulang aplikasi utama pancen luwih apik kanggo lokalisasi aplikasi sampeyan. Nanging, ora cukup kanggo mung nerjemahake deskripsi, lan sampeyan kudu ngetrapake teks ing njaba teks. Penting, sampeyan ngerti manawa sampeyan wis adaptasi karo produk kanggo budaya liya, dudu mung basa liyane. Eksperimen A / B migunani kanggo nyoba macem-macem hipotesis budaya.

Contone, FiftyThree nggunakake uji coba pamisah kanggo lokalisasi aplikasi Kertas kanggo pasar sing nganggo basa Cina. Screenshot sing dianyari ing Tionghoa kanthi latar warna kanthi konversi 33% luwih apik tinimbang sing Inggris.

Tes Lokalisasi Lokalisasi

Ora prelu angel nyoba apa sing bakal luwih apik kanggo aplikasi sadurunge diluncurake. Nggunakake tes A / B, sampeyan bisa nguatake konversi sanajan aplikasi ora urip. Mangkono, sampeyan bakal njamin asil lintang wiwit wiwitan app ing toko.

Tes pamisahan ora mung njupuk tingkat konversi menyang level anyar; iki uga nggampangake proses nggawe keputusan supaya transparan lan ngilangi konflik tim sing ora perlu. Ditambah maneh, nggunakake platform kaya SplitMetrics, para pemasar uga entuk pemahaman sing penting babagan prilaku pangguna sing bisa digunakake kanggo pangembangan aplikasi lan polishing kaca toko.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.