Napa Wong lanang PR Sampeyan Gagal Sampeyan

pawarta kusut

Nalika aku ngapresiasi debat tweet saka wektu ke wektu, saben-saben cukup cukup kanggo nuduhake obrolan ing kene lan ngrembug babagan luwih lanjut. Tuladha sing dakkirim dina iki diwiwiti karo rilis pers sing kerja bareng karo Dittoe PR kanggo ngumumake sing anyar situs.

PRDude… sing diproklamasikake dhewe pemain industri hubungan masyarakat sing ora nganggo anonimitas (strategi sosial sing hebat), njupuk press release kanggo tugas amarga ora pas karo pandhangane apa a press release kudu digunakake kanggo… warta. Aku bakal ngidini sampeyan maca obrolan:

prdude

Ironi yaiku salah sawijining sebab sing seneng banget bisa digunakake PR wae yaiku dheweke ngerti manawa upaya hubungan masarakat minangka bagean saka strategi pemasaran umume. Kita wis nggarap sawetara klien lan duwe asil sing luar biasa kanthi nggunakake rilis pers kanthi strategi telusuran lan keterlibatan sosial sing kuat. Rilis pers khusus iki minangka langkah siji ing strategi umum babagan komunikasi kanggo masarakat.

Nguciwani manawa jinis PR sekolah lawas kaya PRDude ora ngerti pemasaran mlebu, optimalisasi konversi, strategi landing page, merek, kesadaran, optimisasi mesin telusuran ... lan kadang-kadang malah ora ngerti kabeh kaluwihan strategi konten sing apik. Salah sawijining perusahaan PR paling gedhe ing kutha kita bubar ditutup… industri ganti lan ora bisa ngetutake. Dakkira iku PRDude mbela.

Kanthi tweeting babagan iki - sanajan ana trolling - PRDude nyedhiyakake bukti manawa siaran pers kasebut sukses. Aku seneng banget yen dheweke ngakoni yen dheweke nemokake rilis ing Google News. Apik tenan! Kita pancen wis nggayuh pamirsa sing durung nate ditemokake - target distribusi PR. (Cukup menarik, katon distribusi lokal kita dadi nasional ing sawetara situs.) Kita wis nampa puluhan tweet lan sebutan situs web wiwit dirilis.

Rilis pers dudu mung babagan nulis “warta” maneh. Industri PR wis berkembang… nanging tetep dadi profesional sawetara PR. Pelanggan lan bisnis golek informasi liwat mesin telusuran, mula prelu ana ngarsane organik. Konsumen lan bisnis melu sosial, mula prelu duwe strategi sosial. Nanging, akeh bisnis lan sumber daya media isih ngandelake layanan distribusi warta kanggo nemokake informasi sing digoleki - mula rilis pers bisa uga sukses.

A rilis pers sing dioptimalake kanthi apik kanthi distribusi sing gedhe bakal nyedhiyakake backlink saka situs sing duwe wewenang lan relevansi ing industri sampeyan. Kita wis ndeleng akeh kesan rilis pers saka klien, ndeleng peringkat sing luwih apik, lan entuk akeh petunjuk kanthi nggunakake.

keluhan prdude

Aku bakal terus kerja bareng a firma hubungan masyarakat progresif sing terus nemokake aku lan klien kesempatan sing luar biasa ing industri, kalebu artikel ing New York Times, Cult of Mac, Majalah Kabel, Sambungan iMedia, VentureBeat, Mashable, lan liya-liyane. Lan sing paling apik, transparan babagan karya kasebut … Cukup wani nuduhake jeneng lan perusahaan kanthi online.

Dadi… PRDude bisa uga ora setuju karo aku (saiki dheweke uga nuduh aku uga duwe pengikut palsu). Ora apa-apa, aku pancen ora preduli. Dheweke dudu target pamirsa lan ora ngerti babagan efektifitas pemasaran umume sing kita lakoni. Nalika dheweke nggawe trolling press tanpa anonim, kita entuk asil kanggo klien lan nambah usahane. Muga-muga wae dina dheweke bisa dagang mesin tik lan ngerti carane online wis berkembang nalika kita komunikasi karo siji liyane.

9 Komentar

  1. 1

    Aku wonder wis suwene iku wiwit wong iki sawetara terus pendidikan? Profesor kanthi tegas nyoba nyingkirake konsep rilis "pencet" lan negesake yen diarani rilis "media" amarga ... uga ... bisa ngrampungake kabeh sing sampeyan sebutake, Doug. 

    • 2

      Aku ora duwe apa-apa marang nggunakake press release minangka taktik kanggo marketing. Sing dakkandhakake yaiku isi rilis kasebut. Nalika pungkasan sampeyan nggawe editor kanggo koran utawa produser kanggo program warta, sing pertama dijaluk yaiku siaran pers. Kajaba iku, nalika sampeyan ngirim siaran pers saka alam iki liwat kabel, bakal dikirim menyang kothak mlebu editors. Mulane para panyunting duwe rasa sengit marang wong PR sing ngirim sampah, nanging nyatane, para pemasar sing nggunakake layanan iki kanggo konten sing ora ana kabar. Mekaten ingkang kula aturaken. Yen iku pemikiran kuna, banjur nelpon kula sekolah lawas, nanging aku iku babras account luwih saka bantuan nalika sampeyan lagi ngirim omong kosong metu kanggo wartawan sing sapa setengah otak ngerti ora bakal dijamin. Kita bisa debat iki kabeh pengin, nanging kita teka saka Profesi beda. Aku ngormati wong-wong sing ngirim konten lan nyoba priksa manawa ana sing dibutuhake. Iku babagan mbangun sesambetan ora jeblugan emailing donya. Sugeng warsa enggal!

      • 3

        PR Bung - Aku isih njupuk masalah sing "sampah" utawa "ora newsworthy". Aku ngedika bab ironi ing kirim iki - nanging ana tenan sawetara. Kayane ana sawetara nada 'marketer vs public relations' ing kana. Ing DK New Media hubungan karo DittoePR minangka warta - perusahaan PR tradisional sing berkembang lan nggarap agensi media anyar. Lan… agensi media anyar sing nemokake nilai luar biasa ing hubungan masyarakat. 

        Amarga sampeyan ora ngira iku layak kanggo warta, ora ateges ora. Tanggepan kanggo siaran pers wis ngasilake tanggapan sing positif banget. Nyatane, sampeyan mung kritik umum sing bisa ditemokake. Lan maneh, yen dideleng saka panggonan sing apik sing ditampa - iki warta sing dihargai dening akeh wong liya.

        Aku appreciate respon jujur ​​sampeyan kanggo obrolan, sanadyan!

        • 4

          Aku kira ngono. Aku ora yakin apa sing sampeyan maksud karo penempatan media. Apa wae sing ana ing kabel bakal dijupuk dening outlet media sing langganan layanane, nanging tegese wartawan bakal mungkasi apa sing ditindakake kanggo nutupi jinis warta iki. Ing 1996, ya, ing 2011, ora. Aku bakal kaget yen ana toko media pihak katelu sing terhormat kaya Indy Star utawa malah dagang kaya Adweek utawa Ad Age bakal menehi tampilan kaping pindho. Yen sampeyan spun minangka aliansi utawa kemitraan, banjur aku weruh nilai warta. Situs web sing dirancang ulang ora cukup kanggo standar jurnalisme miturut pendapatku. Aku ora ngritik taktik, mung isi. Banjur maneh, aku nanggapi wong liya dudu kiriman sampeyan.

          Sayange, bab pemasar vs PR wis terus-terusan nganti pirang-pirang taun kaya sing sampeyan ngerti. Ora nyinggung, nanging aku ora seneng diarani minangka pemasar. Kita nyedhiyakake rong tujuan sing penting nanging beda kanggo klien lan merek kanthi tujuan sing padha. Wong PR gumantung banget marang hubungan sing dibangun karo editor, produser, blogger, lan liya-liyane lan jengkel krungu dheweke ngandhani yen dheweke entuk rilis warta sing ora relevan ing kothak mlebu. Sampeyan blogger ing ruang marketing. Apa sampeyan bakal mbukak crita babagan klien sing ngembangake situs web sing didesain ulang ing blog sampeyan? Apa sing bakal sampeyan tulis babagan yen saben situs web sing ngrancang ulang situs kasebut wiwit ngirim rilis warta babagan iki? Kepiye carane sampeyan nemtokake apa sing penting kanggo ditulis lan apa sing ora? Tulung dakkandhakake yen aku edan lan ora ana gunane ing kene. Iki preian lan wis pirang-pirang dina ngombé. sugeng riyadi! 🙂

          • 5

            PR Wong lanang: Tanggepan yaiku carane kita nemtokake apa sing kudu ditulis lan apa sing ora kudu ditulis. Yen respon apik, kita terus nggunakake strategi kasebut. Yen respon ala, kita nemokake sing anyar.Sugeng Liburan uga.

          • 6

            Matur nuwun. Mugi-mugi ingkang sae. Ayo kula ngerti yen sampeyan lagi ing Big Apple lan aku bakal tuku ngombe. Ora debat mung scotch becik. Sugeng warsa enggal!

          • 7

            A final banget kelangan kanggo debat. Aku setuju ana akeh banget "omong kosong" ing kana, nanging aku mikir yen release kanggo peluncuran situs web pancen apik, lan iku sing aku ngerti minangka PR sing apik - gumantung saka perusahaan, pamirsa, outlet sing diluncurake. kanggo, etc.. Aku babar blas konco Douglas ing release, nanging setuju kita kudu ati-ati ing release overdoing. Sawetara blitz kabeh, lan devalues ​​ngarsane.

  2. 8
    • 9

      Matur nuwun. Aku ora ngerti Doug pribadi, nanging aku ngerti dheweke minangka individu sing dihormati ing profesine, lan ora preduli saka ngendi wae, kita kudu ngurmati saben liyane. Muga-muga kabeh wong bisa debat kanthi cara sing beradab utamane calon presiden utawa sapa wae sing bakal dadi jabatan sing dipilih. Aku taruhan kita bakal weruh liyane negatif lan serangan pribadi nalika primaries panas munggah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.