Profesional PR: Sampeyan ora dibebasake saka CAN-SPAM

Depositphotos 21107405 m 2015

Tumindak CAN-SPAM wis diwiwiti wiwit taun 2003, nanging para profesional hubungan masarakat terus ngirim email masal saben dina kanggo promosi klien. Tumindak CAN-SPAM cukup jelas, kalebu "pesen email elektronik sing tujuan utamane yaiku iklan komersial utawa promosi produk utawa jasa komersial."

Profesional PR sing nyebar siaran pers menyang blogger mesthi nduweni kualifikasi. Ing Pedoman FTC jelas kanggo email komersial:

Marang sing nampa cara milih ora nampa email mbesuk saka sampeyan. Pesen sampeyan kudu nyakup penjelasan sing jelas lan jelas babagan carane panampa bisa milih supaya ora entuk email saka sampeyan mbesuk. Nggawe kabar kasebut kanthi cara sing gampang dingerteni, diwaca, lan dingerteni dening wong biasa.

Saben dina aku nampa email saka profesional hubungan umum lan dheweke tau duwe mekanisme milih. Dadi… Aku bakal miwiti nanggung tanggung jawab dheweke lan ngajokake Keluhan FTC kanthi saben email sing dakkirim ora duwe mekanisme milih. Aku nyaranake blogger liyane uga nindakake iki. Kita kudu tanggung jawab marang para profesional kasebut.

Saran kula kanggo Profesional PR: Goleki panyedhiya layanan email lan atur dhaptar lan olahpesen langsung saka kana. Aku ora preduli nampa email sing relevan, nanging aku pengin kesempatan ora milih sing ora relevan.

6 Komentar

  1. 1

    Ana pitakonan sing beda ing kene, yaiku, "kenapa wong-wong PR ora nggawe nada sing disesuaikan?"

    Minangka priya PR (ora nate nyedhaki sampeyan), aku kepengin ngerti ide jeblugan email massal. Praktik paling apik yaiku ngerti pamirsa lan nggawe nada sing disenengi, tinimbang nyemprot lan ndedonga.

    Kiriman sampeyan nyebabake pitakon tindakake - apa kita kudu menehi "Tulung aku ngerti yen sampeyan luwih becik ora krungu saka aku" baris -queque ing pungkasan saben email sing ditrapake kanthi individu?

  2. 2

    Hai Dave! Paling ora, kudu ana garis ing kana. Apa email sing ditujokake kanthi individu ora ateges ora SPAM. Ora ana ukuran dhaptar 'minimal' kanggo email adhedhasar komersial. 🙂

    Anggere dudu pribadi lan sifat promosi, aku yakin para profesional PR kudu tundhuk.

  3. 3

    Aku mikir sampeyan duwe titik sing apik. Sampeyan bakal ngira manawa para profesional PR bakal ngerti manawa dheweke kudu masasarake klien adhedhasar hubungan sing kuat tinimbang media push ... Paling ora kudu ngerti manawa sampeyan ora nesu karo blogger karo pamirsa 😉

  4. 4
  5. 5

    Patut karo CAN-SPAM mesthine minangka bar sing gampang diatasi, nanging ana sawetara pengaruh unik kanggo proses PR normal yen sampeyan ngetrapake kepatuhan sejatine. Nambah link sing ora langganan lan alamat fisik sampeyan bakal entuk cara sing paling apik lan kabeh praktisi PR kudu nindakake iki. Nanging, kanthi teknis ing CAN-SPAM, yen ana sing langganan sampeyan ora bisa ngirim email maneh, kajaba ora milih maneh. Sampeyan bisa nganggep macem-macem klien minangka "macem-macem garis bisnis" ing Undhang-undhang kasebut minangka reporter bisa uga mateni crita ing siji klien , nanging anggep rilis sampeyan menyang wong liya minangka sampah. Kajaba iku, minangka agen (tumindak minangka penerbit) pengiklan, sampeyan kudu nuduhake pamilih karo pangiklan (klien) supaya ora ngirim alamat email kasebut uga bermasalah ing proses PR. Sampeyan uga bisa ujar manawa sampeyan ora sade produk kasebut menyang reporter minangka konsumen pungkasan, mula kanthi teknis sampeyan ngirim email informasi utawa transaksional. Lan yen ana wong nerbitake informasi kontak kanggo tujuan nampa rilis pers, bakal ana idin sing diwenehake. Poster ing kene bener yen target lan target kabeh penting kanggo reporter. Spam ana ing mripate sing ndeleng. Mung sawetara pikirane CAN-SPAM sing nyenengake dina iki!

  6. 6

    Todd- Aku ngerti wis ana 100 tuntutan ukum Spam. FTC bisa nuntut uga State AG, lan ISP kaya AOL bisa nuntut miturut Can-Spam. Dadi perusahaan kaya Microsoft wis menang kerusakan saka spammer pidana lan aku wis ndeleng FTC entuk rega $ 55,000 nganti luwih saka $ 10 yuta. Facebook entuk penghargaan paling gedhe udakara $ 80 yuta. Flipside yaiku sing paling akeh penghargaan ora bakal diklumpukake. Uga akeh investigasi sing rampung ing pemukiman tanpa siaran pers, mula jumlah tumindak penegak sing sejatine ora bisa dietung. Aku sejatine bakal takon menyang kantor informasi publik babagan iki lan ndeleng apa sing bisa daklajari. Cheers!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.