PPC mungsuh SEO: Spy vs. Spy

ppc vs seo

ppc vs seoApa ana sing ngelingi komik Spy vs. Spy lawas?  Barang lucu! Saben Spy mesthi duwe rencana kanggo ngatasi liyane. Saiki ana pola pikir bisnis sing padha nalika perusahaan nganggep strategi pemasaran mesin telusuran. Bisnis langsung milih sisih: Pay Per Click (PPC) lawan Organic Search (SEO).

Tujuan strategi pemasaran telusuran yaiku ngasilake utawa penjualan. PPC & SEO saben duwe kaluwihan lan bisa dimanfaatake kanggo nggayuh ROI sing luwih gedhe.

Program PPC & SEO komplementer bisa nduwe pengaruh sing signifikan:

  • Tambah meh 12% ing Tarif Konversi gabungan nalika Paid lan Link Organik ana bebarengan
  • Tambah bathi sing diarepake, antara 4.5% lan 6.2% nalika tautan SEO lan PPC katon bebarengan yen dibandhingake ora ana siji utawa liyane

Source:  Yang & Ghose, NYU, 2009

PPC lan SEO - Sampeyan Kasedhiya Kanca ing Aku!

  1. Dominasi SERP - Nggunakake PPC lan SEO bebarengan, bakal entuk bagean sing luwih gedhe saka Kaca Hasil Mesin Telusuran (SERP). Real Estate liyane sing dikuwasani dening siji bisnis, tegese kurang kanggo para pesaing. Kajaba iku, bakal ana kasempatan luwih gedhe kanggo nambah tarif klik-tayang sakabèhé.
  2. Wawasan Salib Salib - PPC kalebu luwih saka tembung kunci, uga nggawe olahpesen Iklan Teks kanggo nyengkuyung desain klik-tayang lan landing page kanggo ngoptimalake konversi. Nggunakake Iklan Teks PPC kanthi kinerja dhuwur minangka bagean saka deskripsi meta SEO On-Site kudu nambah klik-tayang organik. Wawasan saka kaca landas PPC bisa nambah konversi situs kanthi sakabehe.
  3. Nambah Hasil Umum - Kabeh sing ana ing pamasaran mesin telusuran diwiwiti karo riset tembung kunci. Milih tembung kunci target SEO pancen game ngiro-iro sing berpendidikan. Kajaba iku, pangkat organik ora kedadeyan sewengi lan ngukur sukses target tembung kunci SEO mbutuhake wektu. PPC luwih gampang dileksanakake lan luwih cepet entuk data sing bisa ditindakake. Gunakake PPC kanggo ngevaluasi manawa tembung kunci kasebut hemat biaya sadurunge wektu lan sumber daya digunakake kanggo nggawe kampanye SEO sing bisa ngasilake utawa ora bisa ngasilake.

Ing lingkungan telusuran online sing saiki ganti, bisnis kudu nimbang banget strategi pemasaran telusuran sing kombinasi integral saka upaya PPC lan SEO sing terus aktif kanggo entuk laba investasi sing maksimal.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hubungan kunci minangka kunci kanggo sukses karo Google AdWords. Sanajan bisa uga nyoba nyakup kabeh jinis tembung kunci sing bisa sampeyan gunakake, kudu dingerteni manawa iki asring dadi kesalahan pengiklan # 1 nalika nggawe kampanye kaping pisanan. Sampeyan mung pengin prospek sing "Butuh Sampeyan Saiki" lan bakal motivasi kanggo ngubungi perusahaan sampeyan, utawa tuku layanan yen ngeklik iklan sampeyan. Wong nawarake tembung kunci sing salah saben-saben lan angel banget. Perusahaan saya kelangan rata-rata $ 0.67 saben klik nganti Simon liwat RDM (emaile simon.b@resultsdriven.org) mbantu kita supaya bebek kita terus-terusan nganggo kampanye lan saiki ngasilake $ 2.19 saben klik rata-rata tinimbang - $ 0.67. Yen sampeyan ngobrol karo dheweke, dheweke ngerti kanca sampeyan saka Dean Jackson.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.