PPC + Organik = Klik Liyane

klik serps

Sanajan bagean sing mandhiri, Penelitian Google wis ngembangake infographic iki kanggo menehi bukti babagan owah-owahan tarif klik-tayang nalika asil telusuran organik diiringi pariwara telusuran kanthi mbayar. Masangake kekarone bisa mbantu pemasaran sampeyan saka rong sudhut ... nyedhiyakake luwih akeh real estate kanggo klik ing kaca asil mesin telusuran. Alesan liyane, sing bisa uga luwih kritis, yaiku ngilangi paling ora siji pesaing!

klik mbayar organik