PPC + Organik = Klik Liyane

klik serps

Sanajan bagean sing mandhiri, Penelitian Google wis ngembangake infographic iki kanggo menehi bukti babagan owah-owahan tarif klik-tayang nalika asil telusuran organik diiringi pariwara telusuran kanthi mbayar. Masangake kekarone bisa mbantu pemasaran sampeyan saka rong sudhut ... nyedhiyakake luwih akeh real estate kanggo klik ing kaca asil mesin telusuran. Alesan liyane, sing bisa uga luwih kritis, yaiku ngilangi paling ora siji pesaing!

klik mbayar organik

One comment

  1. 1

    Mesthi ana prekara sing bakal dingerteni amarga nduwe dhaptar organik lan mbayar ing kaca sing padha karo SERP. Kaping pisanan, nduweni kualifikasi kanggo pengunjung. Yen merek sampeyan ditampilake kaping pindho, kudu cocog karo kabutuhan sing digoleki. Kapindho, nambah kemungkinan klik. Sawetara wong bakal ngeklik iklan, lan liyane ndeleng asil organik. Yen sampeyan tampil ing kalorone, sampeyan bakal narik loro jinis.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.