Kepiye PPC Ningkatake Pemasaran Inbound

Layar layar 2013 11 18 ing 1.24.00 PM

Salah sawijining obrolan gedhe sing lagi ditindakake saiki yaiku carane nyedhiyakake dhuwit kanthi upaya pemasaran inbound. Rata-rata para pemasar nggunakake luwih saka 13 taktik sing beda kanggo strategi kanggo narik kawigaten anyar (sumber: Isi Marketing Institute), kalebu infografis, blogging, kampanye email, video, lsp. Dadi, kepiye kita ngerti endi sing kudu dibuwang lan pira sing kudu dibuwang?

Strategi pemasaran inbound katon beda kanggo saben bisnis lan industri. Anggaran uga beda-beda. Nanging bagean penting saka strategi pemasaran inbound yaiku nggunakake sumber daya sing kasedhiya kanthi efektif kanggo ngasilake petunjuk sing berkualitas. Siji taktik sing mesthi nuduhake asil yaiku bayar per klik (PPC), lan aku nyaranake supaya taktik mbayar iki saya akeh saben dina.

Kanggo mayoritas klien, kampanye mbayar per klik dibutuhake lan bisa digunakake. Nopo nopo Amarga kita lagi makarya karo Mitra PPC, EverEffect, lan klien kanggo:

  • ngasah kombinasi tembung kunci sing relevan (organik lan mbayar) kanggo kampanye PPC
  • nglampahi wektu kanggo ngerti cara nyuda biaya per akuisisi (CPA)
  • alokasi anggaran kanggo kampanye PPC saben wulan

Kanthi tembung liya, PPC bisa digunakake, nanging butuh wektu kanggo nemen asil, kaya taktik pemasaran liyane sing sukses.

Bagéan saka proses iki yaiku ngenali tembung kunci sing digunakake kanggo para pesaing lan luwih ngerti babagan lanskap kompetitif. Kita kerja bareng karo Ispionage, sing hebat alat marketing search, kanggo nggawe infographic babagan kepiye kampanye PPC bisa ningkatake strategi pemasaran inbound. Ing dalan, kita nemokake sawetara statistik hebat babagan sebab PPC digunakake kanggo kabeh wong saka toko Mom & Pop menyang perusahaan gedhe (lan kenapa Ispionage nggampangake kampanye kasebut).

Kepiye Kampanye PPC Bisa Ningkatake Strategi Pemasaran Inbound

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku wis ngobrol karo akeh perusahaan PPC, nanging sing paling penting sing bisa sampeyan lakoni kanggo kampanye pemasaran yaiku landing page. Umume perusahaan adol 1 barang kayata desain web, utawa mung Google Adwords, utawa mung popup, utawa mung retargeting lsp. Iki pancen aneh amarga sanajan 1 prekara bisa nggawe bedane ing kampanye pemasaran sing stabil, ora ana siji unsur sing minangka elemen make utawa break ing pemasaran online, sampeyan butuh kabeh paket, banjur ngasah / ngoptimalake saka kana. Pendapatan bisnis saya mundhak luwih saka 60% sajrone rong wulan sawise aku milih agensi sing apik sing ora mung PPC, nanging uga kaca dhasar, retarget, iklan spanduk, lan liya-liyane. Nyatane, aku entuk nomer telpon Simon ing kene , sampeyan uga bisa ngobrol karo dheweke. Cukup telpon menyang 325-446-1507.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.