Investasi ing Brand Sampeyan kanthi Kampanye Merek PPC

Kampanye Merek PPC

Dadi, sampeyan mbukak bisnis ing pasar jenuh. Kemungkinan gedhe, iki tegese sampeyan ora nemoni sawetara CPC rata-rata sing apik kanggo tembung kunci. Utawa sampeyan bisa uga duwe bisnis cilik lokal, sing seneng melu pariwara online nanging ora krasa duwe anggaran pemasaran sing cukup kanggo saingan. Amarga popularitas internet lan pemasaran PPC saya saya gedhe, kompetisi uga bakal nambah biaya. Sadurunge mutusake manawa PPC durung bisa digunakake (utawa ora bakal bisa digunakake, yen durung miwiti), waca Kampanye Brand.

Ing pengalaman, umume pengiklan PPC diwiwiti kanthi nargetake tembung kunci sing ana gandhengane lan gegandhengan karo bisnis. Yen sampeyan ana ing real estate, sampeyan bakal menehi tembung kunci kayata 'omah sing bakal didol,' 'tuku omah,' lan liya-liyane. Iki nggawe akal sing sampurna, lan persis kaya Pusat Bantuan utawa pandhuan kanggo PPC sing bakal sampeyan lakoni. Kepiye yen tembung kunci kasebut regane larang banget kanggo anggaran saben wulan utawa saben wulan sing kudu sampeyan gunakake? Langkah sabanjure sampeyan yaiku nggoleki tembung kunci sing luwih murah kanggo ditawar. Aja terus tambang kanggo sawetara tembung kunci murah sing gaib sing padha karo sing larang, coba gawe kampanye adhedhasar mung merek. Kanthi 'istilah merek,' maksudku tembung kunci sing adhedhasar jeneng merek sampeyan.

Contone, kita bakal nggunakake bisnis teh fiksi TeaFor2.com lan dhaptar sawetara tembung kunci sing gegandhengan karo merek:

  • Teh2
  • Teafor2.com
  • Teafortwo
  • Teh42
  • Teh4two
  • Toko Teafor2.com
  • Teko teh2
  • Teh kanggo 2

Kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh istilah sing didhaptar ing kene ana sawetara cara sing gegandhengan karo jeneng merek, teafor2.com. Nggawe Kampanye Merk kayata iki cenderung dadi cara sing apik kanggo mbangun kesadaran merek sampeyan, lan nglakokake kampanye PPC sing sukses kanthi dhuwit sithik tinimbang mbuwang tembung kunci sing luwih populer - lan mula larang - tembung kunci.

kampanye merek teafor2 s

Saiki sampeyan duwe ide dhasar ing Kampanye Merek, iki sawetara tips sing kudu dipikirake nalika miwiti:

  1. Tambah Google Sitelinks menyang iklan ing Kampanye Merek, supaya pangguna bisa nyedhaki situs sampeyan lan menehi pilihan tambahan nalika pariwara sampeyan ditampilake.
  2. Aja lali lokasi lan ekstensi telpon, uga. Apamaneh yen sampeyan bisnis cilik lokal. Nampilake pangguna persis ing panggonane sampeyan lan menehi link cepet kanggo nelpon sampeyan bisa mbantu pengaruh saka pengaruh Kampanye Brand.
  3. Kampanye Brand apik kanggo bisnis musiman, amarga nyedhiyakake pilihan kampanye murah sing bisa ditindakake sajrone taun. Contone, yen sampeyan adol pasokan kolam renang, sampeyan bisa uga ora kepengin mbukak pariwara ing tengah mangsa nalika adol umume kurang. Nanging, nglakokake Kampanye Merek nganti pirang-pirang wulan ing taun iki bakal njaga jeneng sampeyan misuwur, uga nggawa sawetara lalu lintas ing luar musim nalika pariwara musiman sampeyan ora aktif.

Kita nggawe kampanye merek kanggo umume klienku, sawetara sing mlaku kanthi eksklusif ing syarat-syarat merek, lan liya-liyane sing nglakokake Kampanye Brand kanthi kampanye tradisional. Ing pirang-pirang kasus, kita nemokake manawa Kampanye Merek ngluwihi wong liya kanthi biaya sing luwih murah. Minangka cara sing apik kanggo pendatang PPC kanggo mlumpat tanpa kudu nglampahi dhuwit, utawa kanggo manajer akun PPC sing luwih maju lan berpengalaman kanggo nggawe akun sing kesel.

One comment

  1. 1

    Sapa wae sing pengin masar siji prekara kudu ngerti manawa ana sing entuk perasaan. Kanggo miwiti, gunakake prihatin ing judhule pariwara sampeyan supaya bisa nyebabake perasaan target pamirsa uga aku nemokake WebEnrich sing njaga target PPC.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.