Telusuri MarketingTeknologi Pariwara

Unmasking Rahasia Penggabungan PPC-SEO Berbasis Data

Nggabungake bayar saben klik (PPC) iklan lan optimasi mesin telusur (SEO) bisa nyebabake sihir marketing kinerja murni. Nanging, Google cenderung njaga kawruh babagan iki. Mulane malah para pemasar sing berpengalaman mikir ora ana hubungane nyata antarane ngubungake inisiatif SEO lan a strategi PPC. Untunge, minangka pangadeg lan presiden perusahaan pemasaran digital sing sukses, aku ngerti riset wis buktiaken digunakake.

Liwat pirang-pirang taun dadi pengusaha lan pemasar digital, aku nemokake yen sampeyan mbuktekake liwat upaya mbayar yen sampeyan menehi nilai, sampeyan luwih apik kanggo peringkat SEO. Contone, aku wis nggawe pamirsa cilik babagan tembung kunci buntut sing dawa minangka bagean saka a pola pikir data-driven. Akibaté, Google menehi kredit peringkat kanggo tembung kunci buntut sing luwih cendhek, volume dhuwur ing tembung kunci buntut sing dawa.

Dasi iki antarane PPC lan SEO nggawe akal logis yen sampeyan mikir babagan iki. Kasus: Perusahaan A nggawe situs anyar. Sanajan situs kasebut duwe akeh tembung kunci lan konten sing apik, butuh pirang-pirang taun kanggo pangkat sacara organik. Cara kanggo mindhah jarum ing peringkat kasebut yaiku miwiti kampanye Google Ads sing agresif nanging regimen. Kampanye iklan nambah nilai digital sing dirasakake situs kanthi nyedhiyakake lalu lintas menyang situs kasebut (aka data menyang Google) sing nuduhake Google situs sampeyan layak kanggo lalu lintas, yen sampeyan duwe kampanye konversi sing dibangun kanthi bener. Akibaté, peringkat kanggo tembung kunci tartamtu dadi luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo SEO.

Sampeyan ora bakal krungu babagan korelasi SEO-PPC saka Google. Nanging sampeyan bakal krungu babagan iki saka pemasar kaya aku sing wis weruh PPC lan SEO bisa bebarengan ing kahanan nyata.

Masalahe yaiku sampeyan ora bisa mung mbuwang sawetara iklan PPC lan ngarepake kabeh bakal tiba. Sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah sing tepat, diwiwiti kanthi kinerja PPC.

Cara Ngapikake Kinerja PPC kanggo Ngapikake SEO

Amarga PPC minangka unsur pivotal ing persamaan SEO-PPC, sampeyan kudu nguwasani kampanye PPC sadurunge miwiti ndeleng uptick ing SEO. Salajengipun, penguasaan diwiwiti kanthi netepake tujuan tembung kunci sampeyan.

Tembung kunci penting ing PPC lan SEO. Dheweke uga rada misterius. Sampeyan ora bisa nemtokake kanthi tepat jumlah lalu lintas sing bisa dikarepake kanthi nindakake riset tembung kunci mung. Tegese sampeyan kudu nyoba lan nyoba maneh. Ing pengalamanku, nglakokake kampanye PPC sing luwih cilik kanggo ndeleng apa jenis lalu lintas lan pamirsa sing ana minangka cara sing paling apik kanggo sukses. Jawaban kasebut ngandhani tembung kunci buntut utawa buntut cendhak sing cocog kanggo kalebu ing rencana PPC lan SEO.

Elinga: Milih tembung kunci sing tepat bakal nambah wewenang online lan ningkataké wutah bisnis. Dadi nggunakake PPC minangka papan uji coba kanggo nemtokake ukuran pamirsa bakal mbantu sampeyan njaga jumlah biaya saben klik ing pungkasan.

Sawise sampeyan duwe sawetara tembung kunci, sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan sing sugih SEO lan njupuk tingkat konversi. Tingkat konversi kaca kebangkrutan penting. Sampeyan pengin luwih saka mung tingkat klik-tayang sing cukup; tingkat konversi kaca kebangkrutan sing apik uga perlu. Tarif iki pungkasane nambah Skor Kualitas lan bisa uga entuk diskon Google PPC.

Langkah sabanjure kanggo ningkatake kinerja PPC kalebu ngerti biaya akuisisi pelanggan. Saenipun, kampanye PPC sampeyan kudu nutupi biaya sing dibutuhake kanggo entuk keterlibatan pelanggan awal. Perlu sawetara wulan supaya kabeh bisa seimbang. Sajrone wektu nunggu, nonton, lan tes kasebut, retargeting bisa mbantu nyuda CAC. Contone, yen sampeyan durung nyiyapake metrik kanthi bener, sampeyan bisa uga ora entuk bathi sing didhelikake. Ngleksanakake retargeting fokus laser bisa mbantu nemokake bonus kasebut lan njaga kampanye sampeyan kanthi lancar.

Sajrone periode testing, sampeyan uga bisa nglampahi energi lan sumber daya dening pindho mudhun ing SEO. Mung mbudidaya sing iki kabeh game dawa. Yen sampeyan bisa ngalih saka ndeleng kabeh minangka sale siji-wektu kanggo ngenali yen nilai umur pelanggan luwih kritis, dadi luwih gampang kanggo nggawe pilihan data-driven.

Cara Nggawa PPC lan SEO menyang Fokus lan Alignment

Apa rumit kanggo nyelarasake PPC lan SEO? Ya lan ora. Sing luwih akeh sampeyan njelajah kemungkinan sampeyan, sing kurang rumit katon. Nalika miwiti kampanye SEO-PPC sabanjure, ana akeh aspek sing kudu ditimbang.

Pisanan, sampeyan kudu ngrampungake Google AI luwih cepet tinimbang mengko. Ana kesalahpahaman industri sing gedhe yen Google AI melu ngowahi kunci marketing menyang Google. Ora ngono. Aku ngerti amarga aku dadi tester beta program kasebut. Aku wis nggunakake Google AI wiwit 2016 nalika bisnisku CMO dijaluk melu ing Google Council.

Kaya alat liyane, Google AI disedhiyakake kanggo pangguna amarga adhedhasar set latihan lan data. Ora ana sing bakal menehi feed Google AI kaya sampeyan bakal menehi feed Google AI. Akibate, sampeyan kudu nyetel kanthi cara sing menehi keunggulan kompetitif. Pramila luwih wicaksana yen ana wong ing tim sampeyan sing seneng sinau lan nggunakake Google AI.

Siji-sijine cara sampeyan bisa skala yaiku nggunakake data sing ditambah karo AI. Umume wong isih ngandelake penawaran manual lan ora entuk diskon lan insentif sing gedhe. Sampeyan ora bisa ngetrapake organisasi sampeyan ing dalan kasebut amarga salah paham babagan cara kerja AI karo PPC lan SEO.

Napa Yayasan lan Kerangka Penting kanggo PPC

Nalika nimbang tembung kunci sing pengin digunakake kanggo salinan SEO-driven, mbangun temuan PPC. Yen sampeyan miwiti entuk daya tarik kanggo tembung kunci buntut sing dawa, sampeyan bakal entuk rong keuntungan. Pisanan yaiku pamirsa mikro. Kapindho yaiku perhatian lan kredit Google marang tembung kunci sing luwih cendhek, sing duweni potensi kompetitif.

Kerep banget, pemasar ora tau nyambungake tembung kunci SEO lan PPC. Sampeyan kudu ndeleng dheweke minangka pemain ing tim sing padha. Sawise kabeh, kaya ngono Google ndeleng konten organik lan mbayar sing sampeyan nerbitake. Iki ora ateges kaca sampeyan bakal tiba ing ndhuwur rangking. Nanging tegese njupuk pendekatan sing holistik.

Saiki Iki Wektu kanggo Njupuk Langkah Kapisan

Nggabungake kabeh SEO sampeyan karo PPC mbutuhake investasi, utamane yen sampeyan duwe akeh kaca e-commerce, deskripsi produk, lan pranala afiliasi liyane. Nanging, iku worth wektu kanggo mikir maneh metodologi marketing kinerja sampeyan, utamane yen sampeyan ora seneng karo asil saiki.

Apa sampeyan kudu dabble kanggo karya sambungan PPC-SEO? Pancen. Lan ora ana wektu kaya saiki kanggo miwiti.

Ross Denny

Ross Denny minangka presiden lan co-founder saka Ezzey, agensi marketing digital adhedhasar ing Scottsdale, Arizona. Sawise miwiti perusahaan sampingan ing 1994, dheweke ninggalake peran eksekutif ing General Electric, banjur dadi perusahaan Fortune 5, lan dadi pengusaha serial minangka pendiri lan/utawa partner ing 10 startups sing ngasilake dodolan luwih saka $ 2 milyar, kanthi telung sukses metu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web