Powtoon: Gawe Video Animasi lan Presentasi

powtoon

Powtoon nawakake platform online sing ngidini profesional Pemasaran, Usaha Kecil lan Startup lan Pelatih lan Pendidik nggawe video animasi. Kanca apik Ben Catalist McCann saka Makelar Asuransi Kesehatan Catalist duwe putra umur 10 taun, Nuh, duwe video panjelasan hebat babagan Undhang-undhang Perawatan sing Terjangkau lan opsi Pasar kanggo karyawan lan konsumen. Dheweke nindakake tugas sing apik tenan!

Piranti lunak animasi Powtoon minangka platform gratis sing ngidini para pemasar nggawe klip animasi sing apik lan presentasi animasi kanggo situs web, rapat kantor, lapangan penjualan, penggalangan dana nirlaba, peluncuran produk, resume video, utawa liya-liyane sing bisa nggunakake video panjelasan animasi. Cithakan animasi PowToon mbantu sampeyan nggawe presentasi animasi lan video panjelasan animasi saka awal. Sapa wae sing bisa ngasilake animasi apik tenan kanthi PowToon, tanpa biaya utawa repot sing dibutuhake layanan animasi profesional liyane.

Fitur lan Keuntungan utama PowToon:

  • Gampang & Intuisi - Sampeyan ora prelu dadi animator profesional kanggo miwiti karo PowToon saiki! Dheweke nyedhiyakake kabeh alat animasi sing kudu dibutuhake kanggo miwiti nggawe video panjelasan animasi lan presentasi animasi sing katon profesional. Saka wiwitan nganti pungkasan, sampeyan bakal nuntun proses sing kaget banget, ngasilake video sing bisa narik kawigaten sing bakal nggawe para pamirsa gagal.
  • Siji Klik Ekspor - Sawise sampeyan nggawe Powtoon, sampeyan kudu nggawe apa sing sampeyan pengen! Sampeyan pengin nggawe animasi anyar sing apik banget kanggo wong akeh! Untunge, sistem ekspor sing gampang nggawe video animasi PowToon ing Youtube utawa didownload menyang komputer apa wae sing sampeyan karepake mung kanthi sawetara klik.
  • Asil Profesional - Aja ngatasi software animasi mewah (lan larang) maneh! Antarmuka pangguna PowToon wis dirancang lan dites kanthi ekstensif kanggo mesthekake supaya bisa gampang, sanajan ora nate ngorbanake ons kualitas utawa profesionalisme. Sampeyan duwe kabeh alat animasi sing dibutuhake ing driji, lan mesthi nambah fitur, template, lan gaya liyane!
  • Nguripake Presentasi Sampeyan - Pilih Lengganan akses PowToon sing paling cocog kanggo sampeyan! Gawe presentasi sampeyan kanthi cara sing kuat! Malah topik lan laporan sing paling gampang, paling garing entuk semangat lan energi sing seger nalika disampekake liwat video animasi. Kanthi karakter dinamis, gambar sing katon mripat, lan urutan teks sing aktif (lan liya-liyane!), PowToon mbantu sampeyan narik kawigaten lan imajinasi para pamirsa, ngluwihi presentasi PowerPoint sing padhet lan biasa sing sampeyan andalkan.

Catetan: Ngirit diskon 45% saka langganan agensi 1 taun karo kita affiliate link!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.