PowerInbox: Platform Pesen Multichannel Lengkap Pribadi, Otomatis

email Marketing
Wacan: 3 menit

Minangka pemasar, kita ngerti manawa nggawe pamirsa sing bener kanthi pesen sing bener liwat saluran sing bener iku kritis, nanging uga angel banget. Kanthi akeh saluran lan platform — saka media sosial nganti media tradisional — angel dingerteni kanggo diinvestasikan. Lan, mesthine, wektu minangka sumber winates - mesthi ana luwih akeh sing kudu ditindakake (utawa sing bisa ditindakake), tinimbang karo wektu lan staf sing bisa nindakake. 

Penerbit digital ngrasakake tekanan iki bisa uga luwih saka industri liyane, wiwit saka warta tradisional nganti blog resep, gaya urip lan ceruk, publikasi kapentingan khusus. Kanthi kapercayan ing media ing papan sing goyah, lan kayadene pirang-pirang juta outlet sing padha saingan karo perhatian konsumen, njaga supaya para rawuh ora mung dadi prioritas - dadi masalah supaya bisa urip.

Kaya sing dingerteni para pemasar, penerbit gumantung marang pariwara supaya lampu lan server kasebut tetep saya humai. Lan kita uga ngerti manawa nggawa iklan kasebut ing ngarep pamirsa target sing tepat penting kanggo nyopir penghasilan. Nanging nalika cookie pihak katelu dadi lungse, target penonton dadi tantangan sing luwih gedhe.

Konsumen saiki duwe pangarepan sing gedhe banget kanggo personalisasi - nyatane, meh 3 saka 4 sing ujar dheweke ora bakal melu kanthi konten pemasaran kajaba iku disesuaikan karo kepentingane. Iki minangka keprihatinan gedhe kanggo para penerbit lan pemasar - yen wis memenuhi standar sing dhuwur saya angel amarga masalah privasi data bertabrakan karo standar sing luwih dhuwur kanggo personalisasi. Kayane kita kabeh kejiret ing Nyekel 22!

Platform PowerInbox ngatasi paradoks privasi / personalisasi kanggo penerbit, saengga bisa ngirim pesen kanthi otomatis lan pribadi menyang pelanggan liwat email, web, lan kabar push - saluran sing milih kabeh. Kanthi PowerInbox, penerbit ukuran apa wae bisa ngirim konten sing bener menyang wong sing bener liwat saluran sing bener kanggo menehi respon. 

Personalisasi Konten Berbasis Email

Mangkene cara kerjane: Kaping pisanan, PowerInbox nggunakake alamat email pelanggan -boten cookie - kanggo ngenali ing kabeh saluran. Napa email? 

  1. Milih, dadi pangguna mlebu / setuju nampa konten, beda karo cookie sing ana ing mburi layar.
  2. Iki terus-terusan amarga disambung karo wong sing asli, dudu piranti. Cookie disimpen ing piranti, tegese penerbit ora ngerti manawa pangguna kasebut padha nalika nggunakake iPhone menyang laptop. Kanthi email, PowerInbox bisa nglacak tumindak pangguna ing antarane piranti lan saluran lan target konten sing pas.
  3. Luwih akurat. Amarga alamat email arang dituduhake, data kasebut unik kanggo individu kasebut, dene cookie nglumpukake data ing saben pangguna piranti kasebut. Dadi, yen kulawarga nuduhake tablet utawa laptop, umpamane, data cookie minangka kekacoan ibu, bapak, lan bocah-bocah, sing nggawe target meh ora bisa ditindakake. Kanthi email, data kasebut kaiket langsung karo pangguna individu.

Sawise PowerInbox ngenali pelanggan, mesin AI banjur ngerti manawa minat para pangguna adhedhasar preferensi lan prilaku sing dingerteni kanggo nggawe profil pangguna sing tepat. Kangge, solusine uga ngilangi konten penerbit supaya cocog karo konten sing relevan karo pangguna adhedhasar profil lan acara sing dingerteni kanthi wektu nyata. 

PowerInbox banjur kanthi otomatis ngirim konten sing dijadwalake menyang pangguna liwat email web utawa notifikasi push adhedhasar saluran sing ditampilake kanggo ngarahake keterlibatan paling dhuwur. Nalika platform bisa digunakake, terus-terusan nyaring kurasi konten lan terus nganyari model kanggo nggawe personalisasi sing luwih pas. 

Amarga konten kasebut relevan banget lan migunani, para pelanggan cenderung ngeklik, ndorong keterlibatan lan penghasilan kanggo konten sing dimonitor penerbit. Luwih apik maneh, PowerInbox nawakake opsi monetisasi internal, saéngga penerbit bisa nglebokake konten iklan langsung menyang email lan kabar push. 

Kemudahan sing disetel lan dilalekake saka platform kasebut ngidini para penerbit supaya pamirsa tetep melu konten sing dawane rutin kanthi skala apa wae - prekara sing mokal tanpa platform otomatis PowerInbox. Lan, amarga sisipan iklan kedadeyan kanthi otomatis, ngirit penerbit akeh wektu ing format lan inventaris perdagangan menungso. Malah integrasi karo Google Ad Manager, saéngga para penerbit narik iklan kanthi langsung saka inventaris online sing ana kanthi praktis.

Napa Pemasar kudu Care

Platform PowerInbox kudu ing radar para pemasar amarga rong sebab: 

  1. Sejatine saben merek minangka penerbit saiki, nyebarke konten blog, promosi email lan notifikasi push menyang pelanggan. Pemasar uga bisa ngleksanakake platform PowerInbox kanggo ngatur personalisasi lan distribusi konten multichannel, lan uga monetisasi. Merek bisa nglebokake iklan mitra menyang email utawa nyelehake rekomendasi produk sing dijadwalake dhewe minangka "iklan" menyang email transaksional, kayata sarung tangan sing apik kanggo mbukak sepatu anyar, kayata.
  2. Pariwara karo penerbit digital nggunakake platform PowerInbox minangka kesempatan sing apik kanggo nyedhiyakake merek sampeyan ing ngarepe pamirsa sing target banget. Malah sadurunge pandemi, 2/3 pelanggan ujar manawa bakal ngeklik iklan ing buletin email. Sajrone nem wulan kepungkur, PowerInbox wis nambah kenaikan email sing 38%, tegese keterlibatan email saya rame. Lan 70% pangguna wis langganan kabar push, mula uga ana potensial gedhe.

Amarga pamirsa ngarepake luwih akeh saka para pemasar ing babagan personalisasi lan konten sing dikurasi khusus, platform kaya PowerInbox nyedhiyakake AI lan otomatisasi sing bisa ngidini kita nggayuh standar dhuwur ing skala. Lan, kanthi menehi pamirsa luwih akeh babagan sing dikarepake, kita bisa nggawe hubungan sing luwih kuat lan luwih aktif sing ndadekake kasetyan lan penghasilan.

Entuk Demo PowerInbox

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.