Agensi: Ora Bakal Mbuang-mbuwang Link Sampeyan

Depositphotos 46511301 s

Agensi lan desainer biasane rajin nambah powered by menyang sikil situs lan aplikasi sing dibangun, nanging aku gumun amarga akeh sing ora nggunakake kesempatan kasebut kanggo entuk sawetara peringkat mesin telusuran. Nalika nerangake optimisasi lan rangking mesin telusuran kanggo wong-wong, biasane aku nerangake:

  • Optimisasi Kata Kunci ing kaca - nggunakake tembung kunci kanthi efektif ing kaca sampeyan bakal menehi pesen sing jelas kanggo mesin telusuran miturut istilah sing pengin digandhengake karo kaca. Aku ngajak wong supaya nulis konten sing apik wong, nanging aja nganti nglirwakake kesempatan nggunakake tembung kunci.
  • Optimisasi Mesin Telusuran ing kaca - yen link menyang situs sampeyan ditemokake ing situs sing relevan lan kuat kanthi tembung kunci sing padha, kaca sampeyan bakal mundhak pangkat. Yen luwih apik situs lan luwih akeh tautan sing sampeyan duwe, luwih apik pangkat sampeyan.

Iku ora kabeh sing penting ... resep lan frekuensi pangowahan kanggo konten sing relevan uga penting. Nanging, rong cara ing ndhuwur iku paling minimal sing kudu sampeyan lebokake. Amarga sampeyan ora duwe kaca ing saindenging web kanggo nerbitake tautan, mula sampeyan kudu nggunakake forum, jaringan sosial, lan situs klien!

Yen klien sampeyan wis ngidini a powered by link, ana rong cara sing sampeyan bisa masang. Yen bakal ngidini tautan lengkap, iki paling becik:

Didukung karo DK New Media, Badan Media Anyar

Yen sampeyan kudu rada wicaksana, gunakake tag judhul:

Didukung deningDK New Media

Yen sampeyan diidini nyedhiyakake logo utawa gambar cilik kanthi tautan, gunakake teks alternatif ing tag jangkar lan jeneng gambar sampeyan miturut tembung kunci:


Tuladha ing ndhuwur sejatine nyata. DK New Media saiki peringkat ing ndhuwur 5 ing Google, Bing lan Yahoo! kanggo agensi media anyar, sing entuk 1,000 pitakon telusuran saben wulan. Sawetara iki amarga optimasi ing kaca sing wis rampung, nanging umume tag jangkar ing situs sing digawe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.