Presentasi: Kekuwatan Infografis

kekuwatan infografis

Muhammad Yasin wis nggawe presentasi fantastis lan jero babagan kekuwatan lan strategi nggawe, distribusi lan promosi infographic. Wes ngomong babagan infografis cukup kanggo Martech lan agensi kita ngembangake lan ngrancang infografis luwih akeh tinimbang sadurunge.

Napa dheweke dadi populer? Alesan sing gampang yaiku infografis duwe kombinasi dadi loro atraktif, hotspot, lan gampang dicerna. Kabar aku ora ngomong Akurat? Amarga aku ora mikir tujuan infografis kudu mesthi njawab pitakon - kadhang-kadhang mung kanggo menehi stimulus marang pamaca supaya luwih jero ndeleng topik. Saka sudut pandang strategis, infographic minangka taktik luar biasa kanggo nggunakake panelusur lan media sosial.

Mahammad kerja kanggo klien kita, HCCMIS, perusahaan sing nyedhiyakake asuransi medis kanggo perusahaan… malah kita wiwit kerja ing jaban rangkah uga domestik.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.