Kekuwatan saka Wong

daya saka ing wong

Pirang taun kepungkur, kita pancen rapat karo sawetara dewan ing Cisco liwat Telepresence lan iku apik tenan. Ngomong karo wong sing ukurane lan tatap muka duwe regane luar biasa. Wong-wong ing Cisco setuju lan wis ngilangi iki infographic babagan kekuwatan rapat pribadi.

Tuntutan pasar global sing disebarake wis ngowahi cara komunikasi organisasi karo kolega, pemasok / mitra, lan pelanggan sing bisa dipisahake kanthi jarak sing adoh. Survei global sing dianakake Unit Ekonomi Intelijen, disponsori dening Cisco, menilai 862 sentimen pimpinan bisnis babagan Nilai saka rapat ing wong lan pengaruhe ing luwih saka 30 proses bisnis. Dadi, apa putusane? Apa komunikasi ing wong kuat kaya sing kita pikirake?

Infographic nggambarake asil saka a survey global sing ditindakake dening The Economist Intelligence Unit, disponsori dening Cisco, sing mbiji sentimen pamimpin bisnis 862 babagan nilai rapat pribadi lan pengaruhe ing luwih saka 30 proses bisnis.

infographic pip

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.