Plugin PostPost kanggo Upgrade WordPress

wordpress logo

Kiriman iki dihentikan Ana akeh ing repositori - sing ditemokake paling apik yaiku Sawise Konten.

Salah sawijining plugin sing luwih populer sing wis digawe kanggo WordPress yaiku PostPost. Akeh wong sing pengin nggawe kustomisasi kaca, kiriman lan feed nanging nindakake saka njero editor tema bisa uga rumit. Plugin iki ngidini sampeyan nulis konten sadurunge utawa sawise kiriman ing sawijining kaca, kabeh kaca, utawa mung ing feed sampeyan.

Bubar, aku wis menehi hadiah kontes liwat feedku lan plugin wis migunani! Aku menehi pesen sadurunge kirim feed kanggo wong-wong sing ngirim email karo subyek tartamtu. Email pertama sing aku tampa menang $ 125 langganan majalah .net, majalah fantastis sing nyakup pirang-pirang topik kanthi teknologi online (lan sawetara pemasaran). Sawetara dina mengko, aku uga ngumumake pemenang liwat plugin!

postpost-setting

PostPost ngidini sampeyan nggunakake modal ing is_feed, punika_page lan is_single fungsi WordPress tanpa kudu ngerti cara nyunting tema utawa nulis kode. Download PostPost saka Kaca Plugin.

Aku ora biasane nganyari plugin kajaba entuk akeh saran kanggo fitur utawa nyoba sinau sing anyar. Ing kasus iki, aku pengin nggabungake jQuery sing kalebu WordPress. Nanging, ora gampang kaya sing dakkira. Kaping pisanan, aku kudu nambah kerangka menyang plugin kanthi fungsi PHP WordPress khusus:

Ing kode jQuery, ana uga modifikasi suntingan. Biasane, telpon kanggo nggawe inisialisasi jquery biasane ditulis kaya mangkene:

$ (dokumen) .siap (fungsi ()

Ing WordPress, katon kaya iki:

jQuery (dokumen) .siap (fungsi ($)

Iki minangka proyek sing nyenengake lan pancen wis migunani! Mesthi wae, aku uga nambah sawetara kode kanggo nerbitake feed blog ing kaca administratif - plugin gratis, dadi kenapa ora promosi blogku kanthi ijol-ijolan.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    kepiye cara ndownload plugin iki? "Https://martech.zone/projects/postpost/" kaca iki ora bisa digunakake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.