Postano Mujudake Pusat Komando Media Sosial Olahraga

Screen Shot 2013 11 12 jam 1.17.40 AM

Wiwit saiki wis sawetara evolusi pusat komando media sosial kenek pemandangan. Sampeyan bisa uga wis maca babagan olahraga nalika kanca ing Radious nggawe pusat komando media sosial pisanan kanggo Super Bowl ing Indianapolis. Kunci kanggo pusat komando yaiku papat tujuan…

  • Keslametan - nanggapi dhisik kanggo masalah utawa krisis sing ana gandhengane karo safety.
  • Service - nanggapi dialog negatif sing ana gandhengane karo kutha utawa acara kasebut.
  • Cakupan - ngerti apa sing kedadeyan kapan lan ing endi, dijupuk banjur terbitake.
  • Amplifikasi - temokake dialog positif, utawa konten konsumen sing positif, lan tambahi.

Teknologi saiki wis ngaktifake kapabilitas integrasi - lan sponsor, Postano, ana ing ngarep nggawe pusat komando media sosial olahraga paling maju ing planet iki.

guwa guwa

Pusat prentah media sosial iki minangka hub sosial sing biasane digunakake kanggo ngawasi, lan saben pangguna bakal nanggapi liwat piranti lokal. Postano wis nggawa pusat komando media sosial ing dhuwur anyar kanthi njupuk pusat saka alat ngawasi menyang alat penerbitan proaktif. Postano nggabungake Hub Sosial, Pusat Prentah, Acara lan Tembok Sosial lan mobile kanggo nggawe pengalaman immersive sing total konten bisa dikumpulake, dirampungake lan diterbitake kabeh kanthi wektu nyata!

Pengalaman dina game pancen unik, lan Sun Devil Athletics tujuane supaya para penggemar pengalaman interaktif ing Stadion Sun Devil. Kanthi papan video Postano lan integrasi situs web, kita bisa nyorot konten penggemar saka jaringan sosial kaya Twitter, Instagram, lan Facebook ing papan video sajrone acara olahraga ASU lan nambah keterlibatan penggemar kanthi sakabehe. Grace Hoy, Koordinator Media Sosial ASU

Postano, Platform sosial TigerLogic Corporation, saiki ngidini universitas nggawe pusat komando media sosial lan nggunakake kekuwatan media sosial para penggemar olahraga atletik. Universitas Virginia, Universitas Oregon, Universitas Negeri Arizona, lan liya-liyane nggunakake produk Postano kanggo nambah target lan kesempatan tambahan menyang pusat komando media sosial:

  • koleksi - kemampuan kanggo nglumpukake aset visual (foto lan video) kanthi nyata.
  • Curasi - kemampuan kanggo segmen, menehi tag lan nyaring data mlebu kanggo panggunaan.
  • tampilan - nampilake kiriman lan gambar media sosial penggemar-sentris sajrone game bal-balan kuliah.

ASU

Jaringan sosial minangka saluran media sing paling populer kanggo para penggemar olahraga atletik sing melu, ngrayakake lan nuduhake momen game nalika game lan acara langsung. Nalika penggemar ndeleng foto, video, lan pesen saka Instagram, Twitter, Facebook, Vine, lan liya-liyane sing ditampilake ing layar gedhe sajrone acara kasebut, pertunangan lan partisipasi bisa nyebabake para penggemar liyane. Lonjakan kegiatan nyebrang web lan malah nambah keterlibatan para penggemar sing ora teka, nganti, sajrone, lan sawise dina game.

tampilan postano

Postano ngidini sekolah inovatif kanggo menehi tampilan holistik babagan pacelathon kasebut menyang para penggemar, nggawe hubungan jangka panjang sing migunani nggunakake campuran visual konten sosial ing web, ing aplikasi seluler, lan tampilan gedhe sing diselehake ing lokasi strategis sing nampilake konten sosial kanthi cara anyar sing dinamis nalika ana acara olahraga langsung.

Saliyane produk kasebut, Postano nyedhiyakake pilihan desain khusus kanggo pengalaman branded universitas sing optimal lan dhukungan aktif kanggo tampilan fisik lan monitor ing lokasi. Postano wis kerja sama karo Jaringan CBS Sports College kanggo mbantu nyedhiyakake program atletik kanthi akses menyang platform media sosial kuat Postano. Sing Top 10 Program kasebut ngidini kolaborasi ing antarane mitra kolega supaya bisa ngrintis pengalaman sosial.

One comment

  1. 1

    Diunekake karo persiyapan kasebut. Aku ngarepake kantor biasa, nanging aku salah. HQ kasebut dununge cedhak karo tumindak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.