Postano 2.5: Nambahake Kreativitas lan Kustomisasi Kanggo Visualisasi Tampilan Sosial

platform kreativitas sosial

Kita wis nulis babagan sing luar biasa pusat komando media sosial lan tampilan arena didukung dening Postano, sponsor situs iki. Postano minangka platform sing digunakake kanggo ngrampungake garis sikil sing nampilake kiriman nyebutake sponsor ing media sosial. Postano terus berkembang penawaran pemasaran visual ing rilis paling anyar, kanthi cepet dadi platform utama kanggo nampilake konten sing digawe pangguna kanggo olahraga, mode, barang-barang produk konsumen, hiburan, lelungan, lan pariwara lan pameran acara.

LA Kings nggunakake visualisasi Photo Mosaic, digawe saka foto penggemar sing diwenehi tag #WeAreAllKings, ing homepage sawise menang Piala Stanley.

postano-matur nuwun

Rilis Postano versi 2.5 kalebu opsi penyaringan sosial canggih, Editor Gaya kanggo visualisasi kustom, visualisasi data dinamis anyar, lan paningkatan produk liyane. Kajaba iku, nggawe platform canggih sing kuat kanggo merek nemokake penggemar, lan cepet ngatur lan nerbitake konten penggemar sing paling apik kabeh saka siji dashboard.

Nggabungake konten sosial saka kampanye menyang lingkungan kayata acara, toko ritel, stadion, lan lobi ngowahi cara merek ngenali penggemar paling gedhe lan ngaktifake pelanggan. Kanthi rilis iki, kita wis nyedhiyakake sawetara alat sing kuat kanggo para pelanggan supaya bisa ngeculake kreativitas. Pelanggan ngupayakake nggawe visualisasi tampilan sosial ing level sabanjure, lan kanthi fitur-fitur utama kasebut, bisa kanthi kreatif lan imajinatif, lan bisa ngasilake pengalaman siji-sijine. Justin Garrity, SVP, Postano

  • Editor Gaya - Piranti alat ing layar, sing ngidini merek nggawe visualisasi sosial kustom kanthi kemampuan ngowahi font, warna, lan milih saka sawetara template sing apik. Editor Gaya nyakup editor CSS kanggo menehi desainer web kontrol sing durung pernah ana sadurunge babagan tampilan lan kesan visualisasi. Editor Gaya uga kalebu kemampuan kanggo nambah gambar lan masang konten sponsor minangka tampilan interstitial ing tampilan.
  • Aliran Cerdas - Nyedhiyakake pirang-pirang kontrol nyaring kanggo nyakup lan ora kalebu sebutan, tagar, lan istilah kunci liyane. Smart Streams ngidini merek nyusun konten kanthi cara sing bener kanggo nambah proses kurasi lan pilihan UGC. Alat Postano Platform iki mbantu merek nggambarake kualitas sing khas kanggo pamirsa utama, lan nggawe crita kasebut liwat visualisasi sosial gampang.
  • Visualisasi data anyar sing kuat - Visualisasi mozaik foto anyar (gambar ing ngisor iki), cache browser lokal kanggo nyegah sambungan internet kena pengaruh tampilan, kapabilitas organisasi pemantauan sosial sing luwih gampang, lan perbaikan sing luwih cepet.

Antarmuka Smart Streams ngidini merek nggawe stream konten penggemar sing disesuaikan kanggo saringan kampanye sosial sing pas.

postano-hashtags

Editor Gaya menehi merek kontrol lengkap kanggo nggawe lan ngatur visualisasi sosial kanggo ditampilake.

editor-gaya-postano

Postano minangka platform pemasaran visual nyata-nyata sing nemokake lan menehi kurasi konten penggemar sosial sing paling apik lan nerbitake konten kasebut minangka visualisasi sing nggumunake ing tampilan web, seluler lan layar langsung kanggo industri kayata olahraga, ritel, acara lan liya-liyane. Postano wis kerja sama karo merek utama kanggo nggawe platform kanggo merek lan penggemar supaya bisa crita bareng. Pelanggan Postano kalebu BCBG, CFDA, Evernote, Google, LA Kings, Oregon Ducks, YOOX, lan liya-liyane.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Ora mungkin Gavin - Postano pancen spesialis ing perusahaan sing duwe tampilan tampilan visual, kayata situs ritel, perusahaan, acara lan konferensi, lan arena olahraga!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.