Postaga: Platform Kampanye Menjangkau Cerdas Didukung AI

Postaga AI Outreach Platform

Yen perusahaan sampeyan nindakake penjangkauan, ora ana keraguan manawa email minangka media kritis kanggo ngrampungake. Apa iku nggawe influencer utawa publikasi ing crita, podcaster kanggo wawancara, sales outreach, utawa nyoba nulis konten sing penting kanggo situs supaya entuk backlink. Proses kanggo kampanye penjangkauan yaiku:

  1. Ngenali kesempatan lan golek wong sing bisa dihubungi.
  2. Ngembangake Pitch lan irama kanggo nggawe panjalukan sampeyan lan diwenehi tandha yen ana respon.
  3. Ngawasi, nanggapi, nyoba, lan ngoptimalake sampeyan kampanye kanggo nambah tarif respon.

Iki biasane minangka proses manual sing mbutuhake macem-macem alat - nyisir database hubungan masyarakat, ngembangake konten karo panulis, lan mbangun kampanye ing platform email sing bisa dicithak lan bisa menehi laporan.

Saiki sampeyan bisa entuk kabeh fitur kasebut ing platform siji - Postaga.

Kirimi Email Dingin Luwih Gampang Kanthi Postaga

Ora ana sing seneng nampa email cithakan. Platform outreach kabeh-ing-siji Postaga mbantu sampeyan nggawe kampanye jangkauan pribadi. Kecerdasan buatan Postaga (AI) asisten nemokake potongan kunci lan informasi supaya sampeyan bisa nyebutake saran tartamtu sing wis diwenehake kontak target lan nggawe email luwih pribadi.

Postaga dilengkapi karo pilihan kampanye sing wis ditulis sing wis kabukten efektif, kalebu:

  • Pencakar Langit (Multiscraper) kampanye ing ngendi sampeyan nawakake konten sing luwih apik tinimbang pesaing sampeyan ing situs pihak katelu sing wis backlinked.
  • Sales Generation Outreach kampanye ing ngendi sampeyan nggawe kampanye khusus kanggo niche sampeyan lan target prospek sing cocog.
  • Podcast Tamu Outreach ing podcast beda kanggo nggayuh pamirsa anyar lan promosi kepemimpinan, produk, utawa layanan sampeyan.
  • Tamu Post Outreach ing publikasi sing cocog kanggo mbangun jangkauan sampeyan uga peringkat mesin telusur kanthi backlink.
  • Jaringan Outreach ngendi sampeyan bisa mbangun sesambetan lan tuwuh liwat enggo bareng media sosial lan advokasi.
  • Review Drive ing ngendi sampeyan njaluk testimoni lan rating saka pelanggan sadurunge sing seneng karo produk utawa layanan sampeyan.
  • Tambah Produk Panjenengan menyang dhaptar ing situs pihak katelu sing ningkatake pesaing sampeyan.
  • Resource Outreach kanggo promosi pimpinan utawa konten sampeyan kanggo kumpulan pakar utawa artikel sumber ing situs pihak katelu.

Postaga nylametake sampeyan saka kudu nggoleki kontak sing bener kanthi manual, nemokake kontak sing paling cocog kanggo saben kesempatan. Sampeyan bisa nemokake alamat email, gagang Twitter, lan profil LinkedIn. Sampeyan bisa nambah wong kasebut langsung menyang sistem manajemen hubungan pelanggan lan nambahake menyang kampanye sampeyan.

Sampeyan bisa nyiyapake macem-macem tutul ing kampanye penjangkauan lan ngotomatisasi panjalukan supaya sampeyan mung kudu ngenteni tanggapan sampeyan.

Lan, mesthi, sampeyan bisa nglaporake kanthi lengkap babagan kampanye sampeyan.

Postaga Outreach Reporting

kanthi Postaga, sampeyan bisa ngotomatisasi kampanye penjangkauan cerdas… nargetake prospek sing bener kanthi pesen sing bener kanggo entuk tingkat respon sing unggul.

Miwiti Kampanye Menjangkau Panjenengan!

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Postaga lan aku nggunakake pranala kasebut ing artikel iki.