Postacumen: Analisis Kompetitif Kaca Facebook

postacumen

Apa merek sampeyan pangkat ing Facebook babagan pesaing sampeyan? Apa jinis konten lan gambar sing dienggo pesaing sampeyan sing nggawe keterlibatan kanggo merek tinimbang sampeyan? Kapan komunitas melu industri sampeyan? Iki minangka pitakon sing Postacumen nyedhiyakake Analytics lan nglaporake kanggo.

Postacumen ngidini sampeyan ngukur ngarsane Facebook nganti 4 kaca Facebook liyane supaya sampeyan bisa nyusun lan nganalisis strategi kompetisi - kanthi nyata. Fitur kalebu:

  • Laporan Industri - Analisis metrik kompetitif kayata perkiraan tekan lan klik.
  • Monocle - ngawasi feed warta saiki, dianyari saben 30 detik.
  • Pasang Visualizer - ngurutake postingan kanthi macem-macem metrik kanggo ngenali kesempatan konten.
  • Analisis Strategi - ngerti jinis taktik sing digunakake saben merek ing pemasaran Facebook.
  • Foto Paling Apik - analisis kanthi visual foto sing nampa interaksi sing paling apik.
  • pulsa - analisa kapan lan apa sing ditindakake wong ing industri sampeyan.
  • Profil Kaca - maneh metrik Kaca kanthi sakabehe.

Postacumen laporan bisa diekspor kabeh dadi file CSV lan PDF supaya sampeyan bisa enggo bareng kanthi gampang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.