Populate Field Hidden ing Wufoo

logo wufoo

Sampeyan ngerti apa sebagean tumrap kanca-kancaFormstack minangka tukang bentuk online, nanging minangka agensi, kita ora mesthi bisa nggarap aplikasi sing disenengi. Dina iki, kita nggunakake strategi landing page kanggo perusahaan sing wis duwe Wufoo Integrasi lengkap ing proses manajemen timbal.

Salah sawijining perkara sing mesthi kita yakin yaiku ngerteni carane saben sumber bisa digawe supaya bisa ngetrapake anggaran sing cocog kanggo saben medium lan nggedhekake prospek kanthi tetep biaya saben timbal. Nggunakake pembangun formulir online kaya Wufoo, sampeyan bisa uga mikir yen mokal nyiyapake lapangan sing didhelikake lan prepopulate lapangan kasebut… Pancen gampang banget.

Tambah lapangan anyar lan atur tembung kunci CSS kanggo didhelikake. Iki bakal mesthekake manawa lapangan ora ditampilake ing formulir preduli saka cara disebarake.
wufoo umpetan

Saiki, deleng formulir kanthi langsung lan temokake jeneng ing lapangan sing didhelikake. Ubah JavaScript semat kanggo prepopulasi lapangan karo sumber (ing kasus iki, kita bakal nggunakake kode kampanye). Kita ora pengin hardcode ngetrapake nilai iki amarga bakal nyalin kaca kebangkrutan iki lan bakal puluhan liyane. Saiki kita mung bisa nyalin kaca lan mung nyunting JavaScript.

Mangkene conto kanthi nilai standar sing disetel ing lapangan:
kode wufoo

Sampeyan uga bisa nyetel nilai lapangan nggunakake querystring URL uga kanggo prepopulate regane! Kayane kaya iki:

http://username.wufoo.com/forms/form-name/def/field23=campaign1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.