Apa Hadiah Paling Populer kanggo Hadiah Promosi Sampeyan?

hadiah promosi

Wis sawetara suwe kita pengin ngrancang promosi, lan sanajan pilihan lan alat akeh, aku gumun amarga ora ana template pemotong cookie liyane sing duwe rekam trek sing wis kabukten. Survei iki saka Easypromos pancen mbantu kita ngrancang ing arah sing bener!

Easypromos ngasilake asil saka Survei Hadiah Promosi Digital sing nerangake peran hadiah kanggo ngowahi pengunjung dadi peserta promosi kayata kontes undian, kontes foto, kontes kuis utawa trivia, uga jinis hadiah sing paling apik kanggo nyopir konsumen partisipasi lan keterlibatan.

Apa asil kasebut mbuktekake yaiku pentinge mikir 'ngluwihi merek' nalika milih hadiah. Carles Bonfill, salah sawijining pendiri lan CEO Easypromos

Nalika akeh perusahaan buru-buru nawakake barang dagangan merek utawa gadget teknologi paling anyar, asil survey nuduhake manawa perkara kasebut ora mesthi aman. penak minangka faktor penting ing partisipasi promosi digital, tegese ora angel entuk saka promotor utawa panggunaan, nalika biaya hadiah peringkat kurang pentinge. Mung pitung persen konsumen ujar yen kupon bakal mbujuk supaya padha melu promosi digital.

Temokake Kunci saka Survei

  • Hadiah pancen penting - Ora kaget, 48% konsumen nyathet yen hadiah kasebut minangka elemen sing paling penting kanggo partisipasi; kanthi 45% nyatakake minangka faktor utama
  • Merek kurang penting - 82% responden ujar manawa seneng hadiah luwih penting tinimbang merek hadiah, kanthi mung 18% nyatakake merek bakal ndorong partisipasi
  • Pengalaman sing dituduhake menang - 25% nyathet yen bakal luwih milih promosi sing menehi hadiah sing bisa dituduhake karo wong liya, kanthi 29% responden ujar manawa hadiah sing disenengi yaiku tiket lan pengalaman kaya lelungan utawa mangan.
  • Gadget teknologi lan "hadiah khusus kanggo aku" liyane uga misuwur - Gadget teknologi uga kalebu dhaptar 17% konsumen sing paling apik, kanthi hadiah liyane kayata kesehatan lan kecantikan sing narik kawigaten 11% responden kanggo melu promosi.

Hadiah-Sinau-Infographic

Babagan Easypromos

Easypromos minangka pimpinan promosi media sosial sing nawakake platform mandhiri, platform sing gampang digunakake kanggo nggawe lan ngatur kampanye digital kanthi lancar ing jaringan utawa piranti media sosial. Diluncurake ing taun 2010, Easypromos wis ngluncurake kampanye digital sing ndhukung kontes, undhang-undhang, kuis, survey, lan liya-liyane liwat solusi sederhana lan bisa disesuaikan sing bisa dituduhake luwih saka 250,000 promosi ing saindenging jagad. Klien kalebu 50 negara, kanthi promosi mlaku ing 24 basa.

Pengungkapan: Kita nggunakake affiliate link ing kirim iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.