Hadiah paling populer ing taun iki kanggo Milenium? Petunjuk: Iku Ora XBox

kertu bingkisan

Jaringan Blackhawk yaiku ahli ing solusi pambayaran prabayar - kanthi fisik lan mobile. Survei anyar ngluncurake pemahaman anyar babagan preferensi millennial kanggo menehi lan nampa kertu hadiah ing musim liburan iki. Data anyar nuduhake yen kertu bingkisan bakal akeh ing tuku kanggo lan milenium ing musim liburan iki.

millenial

Data ing ngisor iki asale saka survey online Desember 2013 luwih saka 400 milenial umur 18-28:

Kanthi luwih saka 100,000 toko, toko lan toko liyane sing nawakake kertu bingkisan, para pembeli bisa tuku kertu ing lokasi sing luwih akeh tinimbang saiki, sing penting banget amarga milenial pengin nampa kertu bingkisan kasebut luwih saka sadurunge. Talbott Roche, Presiden Jaringan Blackhawk.

Milenial pengin kertu hadiah supaya bisa ngrawat awake dhewe

  • 89 persen milenial pengin kertu bingkisan, nanging 73 persen luwih seneng nampa kertu bingkisan saka toko favorit tinimbang nampa hadiah tartamtu
  • Milenial nggunakake kertu bingkisan kanggo nambani awake dhewe: 90 persen nggunakake kertu bingkisan kanggo nambani barang sing biasane ora dituku utawa digunakake kanggo tuku barang sing luwih larang
  • Milenial ora seneng ngasilake: 76 persen seneng nampa kertu bingkisan mula dheweke ora kudu ngasilake hadiah maneh

Milenium rencana kanggo tuku akeh kertu bingkisan kanggo wong liya

  • 88 persen ngarepake bakal menehi kertu hadiah kanggo wong ing taun iki
  • 63 persen tuku kertu bingkisan minangka hadiah pungkasan
  • 73 persen ngarepake nggunakake $ 10- $ 50 kanggo kertu hadiah kanggo wong
  • Lan sawetara bakal tuku kertu bingkisan kanthi online - 43 persen ujar manawa bakal tuku kanthi online

Milenial nggunakake media sosial kanggo hadiah

  • Sosial nemtokake dhaptar hadiah: 46 persen cenderung nggunakake media sosial kanggo nemtokake sapa sing ngirim kertu hadiah
  • Dheweke pengin merek menehi hadiah: 71 persen pengin kertu hadiah saka merek sing diikuti ing Facebook
  • Dheweke pengin menehi liwat sosial: 51 persen kepengin ngirim kertu egift liwat media sosial

Jaringan Blackhawk nggunakake teknologi kepemilikan kanggo nyedhiyakake macem-macem pilihan kertu hadiah, ponsel telekomunikasi prabayar, kertu airtime lan kertu sing bisa diisi ulang umum kanggo jaringan global sing ana luwih saka 100,000 toko. Liwat platform digital Blackhawk, perusahaan ndhukung produk prabayar lan nawakake ing jaringan mitra distribusi digital sing berkembang kalebu etailer, penyedia layanan finansial, aplikasi sosial, dompet seluler lan saluran fisik-ke-digital integral liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.