13 Taktik Pemasaran Konten B2B Paling Populer

taktik pemasaran konten

Iki minangka infographic menarik sing pengin dak bagi Wolfgang Jaegel. Ora mung amarga menehi wawasan babagan strategi pemasaran konten sing digunakake dening para pemasar B2B, nanging amarga kesenjangan sing dakdeleng babagan konten sing digunakake mungsuh pengaruh saka strategi kasebut. Supaya popularitas, dhaptar kasebut yaiku media sosial, artikel ing situs web sampeyan, buletin, blog, acara langsung, studi kasus, video, artikel ing situs web liyane, whitepaper, lan presentasi online.

87% pembeli B2B ujar manawa konten duwe pengaruh ing pilihan vender.

Miturut pendapatku, tanpa bukti, aku para pemasar B2B bisa uga ilang. Nalika aku setuju manawa buletin lan konten sing asring ana gandhengane ing situs sampeyan kaya blog lan artikel iku mupangate kanggo narik lalu lintas, kesenjangan nalika ora duwe presentasi, whitepaper lan video kaya-kaya konflik karo strategi B2B modern. Nanging, mung supaya pengunjung bali menyang situs web sampeyan mung siji masalah… nanging sing paling gedhe yaiku ngonversi nalika lagi ana ing situs kasebut. Klien kita wis ndeleng asil sing luar biasa saka presentasi sing dikirim liwat media sosial, whitepaper ing mburi kaca registrasi, lan studi kasus kanggo nyedhiyakake proses keputusan tuku. Kayane aku kabeh wong nggarap sisi akuisisi nanging dudu sisih konversi persamaan ing kene!

jinis-konten-pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.