Poptin: Popup Cerdas, Formulir Embedded, lan Autoresponder

Poptin Popup, Forms, Autoresponder

Yen sampeyan pengin ngasilake luwih akeh, sales, utawa lengganan saka pengunjung sing mlebu situs sampeyan, ora ana sangsi babagan efektifitas popup. Nanging ora gampang kaya ngganggu pengunjung kanthi otomatis. Popup kudu diatur kanthi cerdas adhedhasar prilaku pengunjung supaya bisa dadi pengalaman sing lancar.

Poptin: Platform Popup Sampeyan

Poptin minangka platform sing gampang lan terjangkau kanggo nggabungake strategi generasi timbal kaya iki menyang situs sampeyan. Platform nawakake:

  • Popup sing cerdas - Gawe popup responsif seluler sing responsif saka template sing bisa disesuaikan sing kalebu popup lightbox, popup countdown, overlay layar penuh, popup popup, widget sosial, bar ndhuwur lan ngisor.

  • memicu - Pemicu ing poptins nggunakake tujuan metu, wektu tundha, persentasi nggulung, klik acara, lan liya-liyane.
  • target - Target miturut sumber lalu lintas, negara, tanggal, wektu tanggal, kaca web tartamtu.
  • Nyuda - Tampilake menyang pengunjung anyar, pengunjung bali, lan ndhelikake saka pengunjung sing wis dikonversi. Sampeyan bisa ngontrol frekuensi poptin kanthi lengkap.
  • Forms Embedded - Nglumpukake panuntun situs web kanthi formulir sing ditempelake lan gampang nggabungake.

  • Autoresponders - Kirim kode kupon kanggo pelanggan anyar utawa email sambutan.
  • A / B Testing - Gawe tes A / B kurang saka sak menit. Bandhingake wektu, interaksi, template, lan pemicu supaya sampeyan gampang tetep nganggo versi sing paling efektif poptin.
  • Reporting - Goleki data lan diagram kanggo pigura wektu sing ditemtokake babagan jumlah pengunjung, tampilan, lan tingkat konversi poptins sampeyan wis nggawe.
  • Integrasi Platform kalebu Shopify, Joomla, Wix, Drupal, Magento, Bigcommerce, Weebly, Webflow, Webydo, Squarespace, Jimdo, Volution, Prestashop, Leadpages, Pagewiz, Site123, Instapage, Tumblr, Opencart, Concrete5, Blogger, Jumpseller, Pinnaclecart, lan CCV Shop.
  • Integrasi data - kalebu Mailchimp, Zapier, GetResponse, ActiveCampaign, Kampanye-Monitor, iContact, ConvertKit, Hubspot, Klaviyo, Activetrail, Smoove, Salesflare, Pipedrive, Emma, ​​Remarkety, Mad-Mimi, Sendloop, Leadim, Leadmanager, Powerlink, Pulseem, inforUMobile, Responder, LeadMe-CMS, GIST, bmby, Flashy, inwise, drip, Mailer lite, Shlach Meser, Mailjet, Sendlane, Zoho CRM, Leader Online, ProveSource, Sendinblue, callbox, Leadsquared, Fixdigital, Omnisend, AgileCRM, lan Plando.

Mlebu Kanggo Poptin Gratis

Pengungkapan: Aku nggunakake Poptin link afiliasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.