POP: Aplikasi Seluler kanggo Prototyping ing Kertas

nuduhake

Aku wis nyoba macem-macem alat prototipe sing beda kanggo nggawe wireframe lan elemen antarmuka panganggo tata letak ... nanging aku mesthi malih dadi kertas. Mbok menawi kula tumbas a alas sketsa, Aku bisa duwe begja ... Aku dudu wong tikus nalika nggambar (durung). Ketik POP, aplikasi seluler utawa tablet sing ngidini pangguna nggabungake foto prototipe kertas karo hotspot kanggo interaktivitas. Pancen akale!

Miwiti kanthi nggambar prototipe sampeyan

kertas-pena

Motret prototipe sampeyan

kamera-demo

Ngatur lan Nambah Tautan Interaktif

Tur

Kaping pirang-pirang prototipe ing kertas, isih dadi tantangan kanggo klien kanggo nggambarake apa sing wis digawe. Iki minangka aplikasi sing apik banget kanggo ngrampungake! Download saka iTunes or Google Play.

Pengungkapan: Iki link afiliasi kanggo sketch pad!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.