Layanan Pelanggan sing Apik Ngganggu ROI Pemasaran Sampeyan

layanan pelanggan sing ala

Jitbit, platform meja pitulung, ngasilake infographic iki kanthi statistik sing jelas nggambarake pengaruh layanan pelanggan sing ora apik ing bisnis. Perusahaan terus ngrawat layanan pelanggan sing ora apik kaya sing wis ditindakake ing taun-taun kepungkur ... nalika para pelanggan mung sambat marang bisnis utawa kanca cilik. Nanging dudu kasunyatan kasunyatan sing saiki kita lakoni.

Pelanggan sing nesu dadi tukang mateni bisu

Layanan pelanggan sing ora apik ngilangi reputasi merek sampeyan kanthi online lan langsung mengaruhi laba investasi sampeyan. Yen sampeyan duwe kaca produk kanthi online sing akeh banget ditemokake, pembeli sing bakal mlaku bakal lunga. Nyatane, 86% pengunjung ora bakal tuku saka perusahaan kanthi ulasan negatif.

Kanggo nambah layanan pelanggan kanthi kakehan, JitBit nyaranake supaya perusahaan nambah interaksi antarane karyawan layanan lan pelanggan, nyedhiyakake pelatihan sing luwih apik kanggo ngindhari staf sing kurang kompeten, lan menehi pengalaman sing konsisten ing kabeh saluran layanan pelanggan - kalebu telpon, email, obrolan langsung, forum , dhukungan klik-kanggo-telpon lan uga media sosial. Dheweke rinci babagan 11 Cara Layanan Pelanggan sing Ala ngobong Garis Ngisor ing posine:

  1. Kasektenan - bisnis kudu bisa diakses lan responsif ing kabeh saluran.
  2. kacepetan - ora ana sing gawe frustrasi konsumen kaya nunggu pitulung.
  3. kawruh - agen layanan sing ora bisa nulungi pancen frustasi.
  4. Alesanipun - nyoba menang perang, nyebabake bisnis kalah ing perang.
  5. Promises - janji sing ngilangi ngilangi kapercayan, lan separo kabeh perusahaan ora janji.
  6. Records - telpon bola-bali lan nerangake masalah maneh maneh saben-saben drive pelanggan kacang.
  7. wong - ora ngerti sapa pelanggan, regane, keahliane, lan pangarepan sing nyebabake perusahaan mundur.
  8. listening - kudu mbaleni masalah kanthi bola-bali ora perlu lan nyuda tingkat kepuasan.
  9. Ndherekake - Yen sampeyan ujar bakal ngetutake, tindakake.
  10. Staff Kasar - Ora preduli ala apa sing ditindakake staf sampeyan, ora ana alesan kanggo njupuk kasebut menyang pelanggan sabanjure.
  11. Mlaku-mlaku - ditransfer lan ditundha tanpa résolusi minangka perkara paling ala sing bisa sampeyan lakoni kanggo pelanggan.

Intine infographic iki? Ing taun 2020, pengalaman pelanggan bakal nyusul rega lan produk kaya ing tombol pembeda merek. Wis akeh merek ing kana, miturut pendapatku. Bisnis ngerti manawa pelanggan sing ora marem arang bali, mayoritas ora nggunakake perusahaan maneh. Sambungake manawa kasunyatan manawa pelanggan sing ora bisa nemokake bisa gampang nuduhake frustasi kanthi online, lan bisnis sampeyan bakal nemoni masalah yen sampeyan ora nanggapi lan mbenerake masalah sing lagi diramalake. Akeh perusahaan sing nganggep layanan pelanggan minangka piala sing dibutuhake nalika kudu nandur modal minangka bedana saka pesainge.

Statistik Layanan Pelanggan sing Apik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.