PollSnack: Gawe Jajak Pendapat sing Sederhana, ing Facebook

pollsnack

PollSnack minangka alat online sing gampang kanggo jajak pendapat lan survey, ngidini sampeyan nggawe lan nganakake kuesioner pasar tanpa kudu sinau piranti lunak sing rumit. Pelaporan survey sing diasilake gampang banget lan gampang, kanthi asil ditampilake kanthi wektu nyata.

Cara Nggawe Poll Sederhana ing Facebook

Mangkene video cekak babagan cara nggunakake PollSnack kanggo masang poling utawa survey kanthi gampang ing Facebook. Jajak pendapat bisa uga ditempelake ing blog, utawa dituduhake ing Twitter utawa liwat email.

Kanthi PollSnack sampeyan bisa:

  • Ngatur tampilan polling lan widget survey.
  • Gawe poling lan survey ing basa sing sampeyan karepake.
  • Semat poling ing situs web sampeyan.
  • Simpen data sampeyan kanthi aman sajrone akun sampeyan urip.

Gunakake tautan afiliasi lan entuk 30% OFF langganan 1 taun kanggo PollSnack Pro rencana.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.