Pollfish: Cara Ngirim Survei Online Global kanthi Efektif liwat Ponsel

survey seluler

Sampeyan wis nggawe survey riset pasar sing sampurna. Saiki, kepiye cara sampeyan nyebar distribusi lan entuk tanggapan statistik kanthi cepet?

10% biaya riset pasar $ 18.9 bil ing saindenging jagad digunakake kanggo survey online ing AS

Sampeyan luwih kerep mikir babagan iki tinimbang sampeyan menyang mesin kopi. Sampeyan wis nggawe pitakonan survey, nggawe saben kombinasi jawaban – malah nyampurnakake urutan pitakon. Banjur sampeyan maneh survey, lan ganti survey. Sampeyan banjur nuduhake survey karo wong liya kanggo ditinjau, lan bisa uga diganti maneh.

Dadi saiki, iku sampurna. Sampeyan kudu entuk intelijen konsumen sing pengin, saka wong sing pengin digayuh. Mung siji masalah – kepiye cara sampeyan nyebarake survey supaya sampeyan bisa nggayuh wong sing bener?
Sampeyan bisa nyoba nyebarke survey kanthi salah siji utawa kombinasi cara ing ngisor iki:

  1. Survei telpon. Nanging amarga sithik wong sing nate mangsuli telpon saka nomer sing ora dingerteni, bakal ana efektivitas cara iki ing jaman digital.
  2. Wawancara ing wong. Iki akeh wektu, nanging bisa uga efektif. Sampeyan bisa entuk tanggepan sing jero lan ngukur reaksi lan basa awak, nanging iki mbatesi cahya saka pamirsa sing akeh, lan cara iki tundhuk bias wawancara.
  3. Jajak pendapat ing media sosial bisa digunakake, nanging sampeyan ora bisa takon akeh pitakon, lan kemungkinan sampeyan mung winates karo pamirsa wong sing wis nyambung.
  4. Iklan Telusuran Google. Sampeyan pancen bisa ngiklanake survey liwat AdWords, nanging iki bisa larang, amarga ora ana jaminan manawa wong sing ngeklik iklan bakal ngrampungake survey. Sampeyan uga kudu trampil nulis salinan supaya wong bisa ngeklik iklan kasebut, lan sampeyan kudu ngluwihi wong liya kanggo tembung kunci sing padha.
  5. Platform survey sing ana online lan nggayuh wong liwat email utawa situs web pihak katelu. Contone, sing mentas diluncurake Survei Google 360 - tambahan utama kanggo suite Google Analytics - bisa nggayuh 10 yuta responden online. Nanging, alat iki hamstrung dening pamirsa sing cukup cilik sing bisa digayuh (kanggo perspektif, mung 3% saka populasi AS).

Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa seluler ora kasebut ing dhaptar ing ndhuwur. Mobile minangka wilayah sing durung dipetakan kanggo sawetara industri, lan riset pasar, utamane, alon-alon ngganti metodhe - amarga macem-macem sebab. Bisnis lan pemasar digital wiwit ngerti perjalanan konsumen liwat seluler, lan kepiye cara nggunakake media anyar iki kanggo berinteraksi kanthi luwih intim 24/7.

Kanthi nggunakake kekuwatan seluler, alat survey generasi sabanjure kanthi luwih cerdas bisa nyekel lan target segmen konsumen utama, sing ngidini bisnis ngalokake anggaran kanthi luwih apik lan ngasilake asil sing dibutuhake supaya bisa ngladeni para pelanggan.

Ketik Pollfish - platform survey terkemuka sing ngirim survey online kanthi cepet babagan kacepetan kilat liwat aplikasi seluler ing skala global. Kanthi Pollfish, sampeyan bisa masang survey riset pasar sing nyedhaki wong sing paling akeh wektu - kanggo seluler.

Pollfish njupuk pendekatan sing beda kanggo nggayuh responden survey, amarga ngurmati pengalaman pangguna lan pengin menehi peneliti intelijen kanthi intelijen konsumen sing paling dhuwur.

ulam

Mangkene sing ditindakake Pollfish kanthi beda

  • Ora merekrut utawa mbayar panelis
  • Iki ora promosi survey liwat saluran sing mbayar kaya media sosial, Google Ads, utawa afiliasi
  • Ora meksa wong njawab survey kanggo mbukak kunci konten premium
  • Ora mbayar responden saben survey, utawa rujukan

Mungkin sing paling narik kawigaten, jaringan survey Pollfish nduweni akses menyang luwih saka 320 yuta pangguna ponsel ing saindenging jagad - kanthi wektu nyata. Dadi, kepiye Pollfish entuk akses menyang jaringan survey paling gedhe ing saindenging jagad?

Platform kasebut ngidini penerbit aplikasi kanggo menehi insentif kanggo responden kanggo melu salah siji saka rong cara:

  1. Penerbit bisa gamify lan nyedhiyakake ganjaran ing-app kanggo partisipasi
  2. Para responden dijaluk nanggapi survey lan mlebu menyang gambar acak

Kanthi nggunakake pendekatan iki, Pollfish wis entuk rata-rata tingkat tuntunan survey 90% - luwih saka rata-rata industri:

  • Pollfish entuk responden sing luwih apik—Bakal melu app lan duwe tingkat respons sing dhuwur amarga ora ngganggu pengaruh njaba liyane. Kajaba iku, dheweke ora kepengin menehi survey babagan pambayaran amarga insentif sing salah. Yen masalah kasebut ora apik, dheweke mung milih lan bali menyang aplikasi.
  • Pollfish entuk wektu nanggepi luwih cepet (kepiye 750 ngrampungake 10 survey pitakon sajrone jam?)
  • Pollfish nyedhiyakake pengalaman responden sing luwih apik, amarga responden bisa njupuk survey kanthi trep, ing-app, nalika dikepengini, ing survey sing dirancang kanggo piranti seluler.

Dadi, ana akeh cara kanggo nyebarake survey, nanging mung siji sing bisa entuk akses menyang luwih saka 320 yuta pangguna acak lan anonim sing bakal menehi data lan wawasan sing luwih apik babagan topik survey.

Seneng riset!

2 Komentar

  1. 1

    Ya sampeyan bener. Survei seluler bakal njupuk informasi luwih akeh tinimbang cara tradisional lan bakal target pelanggan sing bener kanthi luwih akurat. Kaya tembunge, entuk tanggapan kanthi cara sing luwih inovatif.

  2. 2

    Sejatine aku setuju karo sampeyan, Google Search Ads, Survei telpon, Wawancara pribadi, situs web pihak katelu lan poling media sosial kabeh kalebu proses survei, nanging proses iki larang utawa akeh wektu. survey seluler bakal target pelanggan lan pamirsa sing pas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.