Wektu minangka Tantangan Kanggo Profesional Pemasaran

Grafik 1

Kita pisanan Zoomerang asil jajak pendapat wis ana! Wektu minangka tantangan paling gedhe kanggo para profesional pemasaran. Kanthi akeh permintaan para pemasar kanggo ngasilake konten kanggo panggunaan internal, situs web, blog, media sosial lan liya-liyane ... ora nggumun manawa wektu dadi tantangan utama kita. Sampeyan bisa uga minangka gejala ekonomi sing ringkih yen perusahaan ora nyewa sumber daya sing dibutuhake kanggo ngrampungake karya sing dibutuhake kanggo saingan.

Mangkene asil (ngekspor diagram minangka fitur ing aplikasi sponsor - Zoomerang!)
Grafik 1

Yen jarene, statistik nyedhiyakake informasi liyane ... ana akeh kesempatan kanggo perusahaan teknologi pemasaran kanggo nggawe alat sing ngirit wektu sing bisa ngotomatisasi proses kita. Rong minggu kepungkur iki aku ngentekake akeh wektu kanggo ngekstrak data saka Analytics lan nggawe laporan khusus lan dashboard kanggo klien supaya bisa menehi masukan kanggo kabeh karya optimisasi mesin telusuran sing wis ditindakake. Ewonan ewu tembung kunci perlu diurutake, diklompokake lan disaring kanggo ngerti apa upayane ditindakake ... dudu tugas sing gampang kanggo manungsa, nanging pancen bisa kanggo perusahaan pangembangan.

Aku uga kepengin ngerti manawa para pemasar nggunakake wektu kanggo ngetrapake solusi otomatis utawa mung mbukak rute manual. Aku ora tahan nindakake proses sing padha kaping pindho saurutan mula aku mesthi golek cara sing luwih gampang. Mbok iku topik sing apik kanggo jajak pendapat sing bakal teka!


Poling minggu iki rada jero. Kita kepengin ngerti jinis strategi media sosial sing sampeyan gunakake kanggo perusahaan sampeyan:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.