Merek lan Ikonografi ing Politik

lambang obama

Aku ora bakal negesake sudut pandang politik tartamtu. Iki sejatine video sing digawe dening organisasi sing konservatif banget, sing aku percaya, nambahake simboke lan maksud pemasaran lan branding Presiden Obama. Ana sawetara perbandingan unik saka Bush mungsuh Obama lan Republik karo Demokrat sing kudu dibahas ing blog Pemasaran.

Klik liwat kanggo video ing Ikonografi lan Presiden Obama:

Aku seneng banget yen sampeyan ora menehi semangat kanggo ngatasi iki (kaya sing ditindakake nalika nindakake Obama Vista kirim). Politik mesthi angel dibahas nanging panggunaan merek, ikonografi lan pemasaran sing luar biasa saka kampanye Obama lan Presiden Obama Gedung Putih ana lan ora apik tenan.

Siji pitakon yaiku apa iki minangka merek sing apik kanggo terus meksa Presiden Barack Obama? Secara pribadi, aku iki rute sing aman banget kanggo Partai Nasional Demokrat. Amarga merek Obama luwih kuat tinimbang merek DNC, kabeh kasuksesan bisa dituduhake nanging kejatuhan bisa ditarik maneh menyang merek pribadi. Aku seneng duwe pikiran!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.