Poken: Ningkatake Jaringan ing Acara Perusahaan

poken

Poken nyedhiyakake alat lan teknologi kanggo manajer, pameran lan pamimpin acara dagang kanggo nggawe acara interaktif lan nyenengake. Dilengkapi karo Aplikasi seluler Poken lan produk NFC +, masarakat bisa nglumpukake konten digital ing jagad nyata saka tag cerdas, lan ijolan digital kabeh rincian kontak kanthi tutul.

The Piranti Poken minangka piranti sing dipatenake sing ngidini sampeyan ngganti rincian kontak kanthi digital kanthi tutul, utawa nglumpukake konten digital sing disimpen ing stiker khusus sing diarani "tag", mung kanthi nutul. Poken ngidini sampeyan nggawe kertu bisnis digital kanthi kabeh profil jaringan sosial, lan pertukaran karo wong liya kanthi cukup nutul tombol. Nglumpukake konten digital kanthi offline (kayata video, kupon, brosur, foto), lan atur kabeh supaya diatur lan kasedhiya kanthi online.

koleksi poken

Aplikasi seluler Poken ngidini sampeyan nutul lan nglumpukake informasi bisnis wong liya ing acara kasebut utawa njupuk dokumen liwat kode QR sing dituduhake ing acara kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.