Kepiye Usaha Nggawe Pelanggan karo Pokémon Go

bisnis ritel pokemon go

Pokémon Go wis dadi game seluler paling populer ing sejarah sing akeh pangguna saben dinane tinimbang Twitter lan telpon Android luwih akeh tinimbang Tinder. Wis akeh obrolan babagan Pokémon Go ing jagad bisnis lan kepiye game kasebut dadi luar biasa boom kanggo pamilik bisnis. Siji perkara sing ilang saka obrolan kasebut yaiku tampilan adhedhasar bukti kepiye pangguna Pokémon Go sejatine berinteraksi karo bisnis nalika main game.

Slant Marketing sing disurvei Pokémon Go pangguna lan nemokake sawetara data sing menarik banget sing dadi pandhuan sing bisa ditrapake kanggo pamilik bisnis sing bisa dideleng ing infografis, Apa tegese Pokémon Go Kanggo Bisnis Sampeyan.

Temuan sing menarik saka survey:

  • 82% pemain # Pokémon Go wis ngunjungi bisnis nalika main game, lan para pemain sing ngakoni langsung nggodho ing kana, meh setengah nglaporake manggon ing bisnis luwih saka 30 menit utawa luwih.
  • 51% pemain wis ngunjungi bisnis kaping pisanan amarga Pokémon Go
  • 71% pemain wis ngunjungi bisnis amarga ana cedhak PokeStops utawa Gym
  • 56% pemain nglaporake ngunjungi bisnis lokal nalika main beda karo rantai nasional

http://www.pokemon.com/us/

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.