Sinau babagan Sun lan Jonathon Shwartz ing Wawancara sing apik iki

Sun MicrosystemsSetahun setengah kepungkur Aku kelakon kanggo lungguh ing meja saka Jonathon Schwartz ing kawitan Kemah Mashup lan sejatine ora ngerti sapa sejatine.

CMO, Chris Baggott, nuding dheweke menyang aku banjur kita lungguh lan nonton dheweke diwawancarai dening CNET udakara udakara 20 menit. Aku langsung kesengsem. Babagan pisanan sing ditindakake yaiku ora narik pukulan lan ngomong karo panulis tartamtu babagan sawetara artikel CNET wis nulis lan kepiye Sun disalah gunakake. Dheweke kanthi brutal ing ngarep lan ora narik pukulan. Aku wis ndeleng akeh pamimpin sing ngatasi pers, mula pancen apik banget kanggo dideleng.

Ing ScobleShow iki lenggah kanthi Robert Scoble, Jonathon ngobrol babagan Sun, Java, iPhone, Mircrosoft lan macem-macem topik liyane. Dheweke grapyak, ngerti, lan mbukak banget.

Salah sawijining kutipan sing apik ing kene yaiku Indikator sukses sukses Sun yaiku rasa seneng karyawane. Jonathon bangga banget karo 'boomerangs' ... yaiku, karyawan Sun sing budhal nanging saiki bali menyang perusahaan. Dheweke uga ngobrol karo akeh wong salah ngerti babagan Sun kayata rega mlebu lan lisensi. Apa sampeyan ngerti Sun nglampahi $ 2 milyar kanggo riset lan pangembangan saben taun? Utawa manawa Java minangka logo teknologi sing paling misuwur?

Minangka teknolog 'umure Microsoft' ... sing mesthi kerja ing perusahaan gedhe sing dibangun ing jaringan lan server Microsoft, aku mung saran kanggo Jonathon lan Sun yaiku yen sejatine aku ora ngerti dheweke kanthi cukup. Aku ing Indiana… dudu ing Silicon Valley. Aku ora bisa lunga menyang akeh acara industri. Kita minangka perusahaan pangembangan kanthi cepet sing ana ing trek sepur Microsoft lan ora bakal enggal enggal bali ... yen bisa uga. Secara pribadi, aku seneng LAMP nanging pengalaman karo wong-wong mau yaiku sing daklakoni kanthi hosting, pengembangan, WordPress, lan MAMP. Aku kerja karo layanan web Java sawetara taun kepungkur lan sukses banget, nanging ora nate ngetrapake amarga kita uga bisa ngetrapake layanan web nganggo teknologi Microsoft - manawa aplikasi kita dibangun.

Komentar saka pangembang ing situs Jonathon negesake sing padha… dheweke ora bisa nyoba karo Solaris amarga iku dudu pilihan kanggo dheweke wiwit 'main' ing omah.

Mangkene ide sing gedhe banget kanggo Sun. Maksudku kanthi hormat, apa ora menehi dhuwit ing cangkeme lan kanthi terbuka lan bebas konsultasi karo pelanggan Enterprise Microsoft babagan pangembangan aplikasi ing Java ing Solaris. Pancen dudu pilihan kanggo kita golek solusi ing panggon liya ... sanajan tabungan ana ing ujung dalan, kita ora duwe wektu kanggo nyopir dalan kasebut.

Aku ora sangsi manawa aplikasi bisa luwih apik, ukuran luwih gampang, biaya bisa suda, lan layanan bisa ditambah karo Sun. Nanging kepiye carane nggawe pamindhahan tanpa ngganggu perusahaan utawa nundha pembangunan sing dibutuhake kanggo saingan ing pasar? Kita duwe 5,000 klien, 15,000 pangguna lan miliaran transaksi saben kuartal. Apa perusahaan liyane nggawe transisi kasebut? Jonathon, mbesuk sampeyan ana ing Indianapolis ... Aku seneng mangan awan lan nggawa sampeyan menyang tur perusahaan kita.

Siji cathetan pungkasan… Jonathon uga mbahas pengalaman sedhih sing ngowahi uripe. Matur nuwun sanget, aku durung ngalami perkara kasebut - nanging duwe anak duwe pengaruh sing padha marang aku. Uga… apa video kasebut disigar ing pungkasan?

2 Komentar

  1. 1

    Matur suwun komentar sing apik. Video kasebut pancen dicincang ing pungkasan. Pita kasebut duwe kegagalan gedhe ing kana, dadi sampeyan ora kejawab sawetara detik lan "matur nuwun, pamit". Nyuwun ngapunten. Saka udakara 800 wawancara sing wis daklakoni, iku mung kaping telu amarga gagal tape ngrusak.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.