Podium: Ngumpulake lan Ngatur Ulasan ing Siji Platform Pusat

manajemen reputasi podium

Aku bubar maca kiriman saka Joel Comm babagan perusahaan sing bakal pindhah Pengalih Relokasi Relasi Baris. Iki minangka kisah industri sing rame kanthi teknik umpan lan switch. Aku tau dadi sandera dening penggerak sing ora bakal mbukak prabotku sawise pamindhahan nasional nganti aku mbayar awis kanggo munggah undhak-undhakan kaping pindho. Penerbangan kaping pindho, kanthi cara liya, ana tangga liyane tinimbang kontrak sing ditemtokake. Iku nesu banget.

Penggerak pancen muter geni. Lan sawise riset, Joel ngerti manawa dheweke duwe reputasi online sing elek. Ora ana sangsi manawa dheweke bakal kelangan akeh calon pelanggan kanthi nggunakake metode bisnis sing ora apik lan ora ngawasi reputasine. Pancen kaget yen dheweke isih bisnis.

Penggerak ing ndhuwur bisa uga ora preduli, nanging mayoritas perusahaan nyadari karusakan kaya kiriman saka Joel sing bisa ngasilake penghasilan. podium minangka platform sing dibangun kanggo perusahaan sing peduli. Luwih saka 30,000 panyedhiya layanan lan toko nggunakake Podium kanggo ora mung ngawasi reputasi online, nanging uga kanggo nyekel komentar kanthi proaktif.

Screenshot Podium

Platform kasebut ngawasi luwih saka 20 situs review sing beda, memusatake temuan, lan menehi tandha perusahaan nalika diterbitake review. Kanggo bisnis sing peduli, iki bisa nggawe dheweke bisa nanggapi lan reaksi kanthi cepet kanggo ngatasi masalah sing bisa nyebabake penjualan.

Podium kanthi otomatis mbantu sampeyan milih prioritas lan milih situs review sing paling penting kanggo bisnis sampeyan. Saka Google lan Facebook nganti situs review khusus industri, teknologi SmartSelect Podium bisa mbantu pelanggan kanthi efisien menyang situs sing duweni pengaruh paling gedhe kanggo bisnis sampeyan.

Podium Ngaktifake Bisnis menyang:

  • Nglumpukake atusan ulasan kanggo nggawe pelanggan liwat piranti seluler.
  • Atur, laporake, lan tanggap kabeh ulasan online sampeyan.
  • Delengen kanthi jero Analytics ing review saka luwih saka 20 situs review sing beda.
  • Entuk tandha wektu nyata nalika review anyar diwiwiti.

Elinga manawa ora mung pengaruh review, rating uga ditampilake kanthi nyata ing asil telusuran lan kegiatan bisa nyebabake visibilitas telusuran lokal. Yen sampeyan ana ing industri sing digunakake rating lan review, sampeyan pancen kudu duwe platform kaya Podium kanggo ngatur reputasi sampeyan lan kanthi proaktif njupuk ulasan sing apik.

Tonton Demo 2 Menit Podium

 

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.