Podcasting Terus Tuwuh Popularitas lan Monetisasi

Popularitas Podcasting

Kita entuk udakara 4 yuta download 200+ episode podcast pemasaran nganti saiki, lan terus berkembang. Dadi luwih yen kita nandur modhal ing studio podcast. Aku sejatine ana ing tahap desain a anyar studio sing aku bakal pindhah menyang omahku amarga aku melu utawa mbukak akeh podcast.

Wiwit wiwitan taun 2003, podcasting wis dadi kekuwatan sing ora bisa dicegah ing pemasaran konten lan ora nuduhake tandha-tandha mandheg - jumlah podcast aktif wis mundhak wiwit taun 2008. Jon Nastor

Statistik Podcast 2018

  • Para pamirsa Podcast ngrungokake rata-rata 7 pertunjukan saben minggu, nganti 40% wiwit 2017
  • Ana 550,000 podcast aktif ing luwih saka 100 basa kanthi 18.5 yuta episode kasedhiya online
  • 5 jinis podcast utama yaiku masarakat & budaya, bisnis, komedi, warta & politik, lan kesehatan
  • 64% pedunung AS wis kenal istilah kasebut Podcasting
  • 44% pedunung AS wis ngrungokake podcast, 26% ngrungokake podcast saben wulan, 17% saben minggu, kanthi 6% penggemar sing seneng
  • Demografi utama kanggo podcast yaiku bocah umur 25-34 taun, asring demografi angel digayuh karo pariwara
  • Pamireng Podcast 45% luwih bisa duwe gelar kuliah lan 37% luwih bisa duwe penghasilan tahunan $ 100,000 utawa luwih.

Apa sing Ngganti Podcast Dadi Populer?

Mbalik sawetara taun lan mangan podcast minangka tugas sing rumit. Yen sampeyan duwe piranti iOS, sampeyan kudu dock lan nyinkronake piranti karo iTunes sawise lengganan podcast sing disenengi. Nanging, amarga piranti wis maju lan sambungan broadband wis umum, streaming podcast wis dadi norma. Apple duwe app podcast, lan uga ana Stitcher, TuneIn, BlogTalkRadio, lan aplikasi seluler bisa nggabungake pemain kanthi gampang.

Kajaba ngrungokake sajrone jogging ing wayah esuk utawa numpak pit sore, integrasi smartphone lan mobil sing apik banget nggawe podcast ngrungokake kudu ing wayah esuk lan sore. Miturut pendapatku, aku yakin iki minangka area pertumbuhan paling gedhe kanthi podcast bisnis.

Ora mung konsumsi sing saya owah, uga tumindak. Kaya wong bakal lungguh lan nonton Netflix nganti pirang-pirang jam, mula kita bakal ngrungokake manawa pamireng bakal ngrungokake podcast pirang-pirang jam ing sawijining acara. Gabung karo standar antarmuka audio anyar ing mobil 2016 sing bisa nggunakake podcast… lan audio sing dikarepake bakal diwiwiti kaya sing durung nate dingerteni!

Ing produksi sisih, podcasting dadi luwih gampang. Biasane mbutuhake studio swara-bukti, mikropon sing larang, lan mixer kanggo ngrekam… banjur diterusake menyang editor audio kanggo nyetel lan ngapiki. Bubar nggawe podcast ing dalan karo Perekam zoom H6 lan pesawat saka Shure mikropon SM58 - lan kejelasan podcast luar biasa. Heck, sampeyan bisa miwiti karo Aplikasi podcast jangkar, lan headset Bluetooth sing apik bisa digunakake.

Konsumsi media nuduhake pratandha manawa diganti kanthi dramatis kanthi teknologi lan paradigma anyar. Utilitas seluler sing saya tambah minangka 'layar pertama,' uga paningkatan formulir konten alternatif, kayata podcast lan konten 'bingeable' saka layanan video sing dikarepake nggawe subyek nggawe mitos yen rentang perhatian kita luwih cendhek. Tom Webster, Wakil Presiden Strategi Edison

Monetisasi Podcasting: Wis Kedadeyan

Sawise pirang-pirang taun podcasting, aku uga entuk penghasilan lumayan liwat sawetara sponsor (matur nuwun Pariwara). Amarga podcastku bisa uga ngrungokake 10k + sajrone sawetara wulan, pengiklan mbayar pirang-pirang atus dolar saben episode. Iki bisa uga ora kaya swarane, nanging nggawe wektu migunani kanggo gawe jadwal, ngrekam, lan nerbitake podcast. Lan ora kaya teks lan video, podcast pancen apik kanggo pariwara amarga sampeyan nggatekake. Mesthi wae, aku nggawe manawa pengiklan relevan lan migunani kanggo para pamireng uga - aku pikir iku kunci. Sampeyan ora bakal ngrungokake aku nyoba adol kasur wawancara pemasaran!

Yen ora ana podcast populer ing industri sampeyan, saiki wayahe miwiti! Kabeh rampung saka kene!

Statistik Podcasting

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.