Telbee: Jupuk Pesen Swara Saka Pamirsa Podcast Sampeyan

Pesen Swara Telbee kanggo Situs web lan Podcast

Ana sawetara podcast sing dakkarepake kanthi jujur ​​yen aku wis ngomong karo tamu sadurunge supaya bisa dadi pamicara sing nyenengake lan nyenengake. Sampeyan mbutuhake sawetara karya kanggo ngrancang, jadwal, ngrekam, nyunting, nerbitake, lan promosi saben podcast. Asring kok aku mundur dhewe.

Martech Zone minangka properti utami sing dakjaga, nanging Martech Zone Interviews mbantu aku supaya bisa terus ngupayakake carane aku bisa ngomong kanthi umum, mbantu aku nyambungake karo influencer lan wong sing aku ajeni ing industriku, lan menehi feed kanggo pamirsa sing ngurmati audio liwat teks ... soko sing ora kudu disepelekake bisnis.

Pesen Swara Telbee

Telbee minangka platform olahpesen swara sing bisa digunakake kanggo njupuk pesen swara saka tamu utawa pamireng podcast sampeyan. Platform kasebut duwe sawetara pilihan sing beda-beda… kemampuan kanggo nggawe kaca tujuan sing bisa dituduhake, widget sing bisa diselehake ing kaca apa wae, utawa tombol wicara sing bisa ditambahake menyang situs apa wae liwat skrip.

Aku nyiyapake pop-up olahpesen swara kanggo Martech Zone Wawancara sajrone sawetara menit nggunakake platform gratis. Versi mbayar duwe sawetara fitur pangaturan dhewe liyane, nanging aku panginten aku bakal nyoba metu. Yen sampeyan maca iki liwat email utawa RSS, klik liwat artikel lan sampeyan bakal bisa nyoba ninggalake kula pesen.

Kirimi Aku Pesen Swara


Skenario Telbee kanggo Podcasting

Mangkene sawetara skenario apik sing digambarake telbee kanggo nggunakake podcasting:

  • Rekam konten pamireng lan gawe podcast sampeyan interaktif - Ajak crita, pitakonan lan saran lan rekam liwat telbee. Waca URL sing cendhak kanggo dibukak, enggo bareng liwat media sosial lan email, utawa tambahake perekam swara langsung menyang situs web sampeyan. Kanthi alat sing gampang kanggo ngatur, ngrungokake lan nanggapi - kapan wae trep!
  • Rungokake - utawa waca - kiriman lan atur ing kothak mlebu khusus - Ora ana maneh nyaring email, feed sosial, DM lan teks saka pamirsa. Gawe urip gampang! Entuk kabeh rekaman ing siji kothak mlebu, ditranskripsi yen sampeyan seneng. Menehi akses menyang co-host, produser lan kabeh tim kanggo nuduhake lan ngatur. Puter maneh langsung, tandhani favorit, download kanggo nyunting, utawa nanggapi kanthi swara!
  • Tuwuh pamirsa - Melu ing media sosial & Dorong enggo bareng - Ajak para pengikut sampeyan kanggo nyumbang podcast liwat platform media sosial apa wae, lan tuduhake sepira entuk manfaat saka wong liya! Rungokake wayahe WOW nalika sampeyan mangsuli - Wong seneng yen sampeyan nanggapi, lan pancen cepet lan pribadi kanthi swara. Banjur dheweke pancene pengin nuduhake apa sing sampeyan lakoni lan mbantu ngembangake komunitas sampeyan.
  • Ngirit wektu lan frustasi babagan nggawe konten lan ngetik - Perencanaan, ngrekam wawancara lan ngasilake episode kabeh kerja keras. Dadi ganti ngetik nganggo ngomong - luwih gampang lan luwih cepet! Lan ngurangi jadwal. Gunakake telbee kanggo komunikasi kanthi swara karo tim lan kolaborator sampeyan. Lan yen sampeyan kelalen pitakonan kasebut, kudu diulang maneh, ora bisa nggawe buku harian utawa malah mung pengin nggawe urip saben wong luwih gampang, gunakake telbee kanggo ngrekam tamu! Kanthi alat profesional kanggo ngunggah audio, pilihan bitrate lan layar pamisah kanggo nuduhake pitakonan.

Telbee uga wis ngembangake Pandhuan kanggo Keterlibatan Audio Podcast.

Pandhuan kanggo Keterlibatan Audio Podcast Miwiti Saiki Kanthi Telbee