Duwe Podcast? Aja Lali Gendera Mic!

panji mic

Salah sawijining kanca virtual sing apik yaiku Joshua Dorkin, pendiri KanthongProgram, jaringan sosial kanggo investor real estate. Wingi, Joshua nuduhake foto ing Facebook sing anyar Gendera Mic.

Umume podcast nggunakake wektu kanggo ngrekam acara ing video utawa disiarkan langsung liwat video. Napa ora mbutuhake wektu lan priksa manawa kabeh video diwenehi merek kanthi bener? Panggolekan a Gendera Mic ing mikropon sing duwe jeneng podcast lan URL iku ide sing apik!

Joshua tuku Mic Flag saka tim ing Pengaruh PBS, sing nulungi wong ngrancang lan ngatur Bendera Mic. Produke kalebu:

  • Gendera Mic kanggo Mikrofon Genggem - Panji ukuran, persegi dowo utawa segitiga ukuran mic sing pas karo mikropon genggam ukuran apa wae.
  • Gendéra Mic Khusus Radio - Gaya kalebu flag Impact Studio kita kanggo mount shock EV309, Shure SM7s, lan Clips kanggo booms lan mikropon desktop.
  • Gendera Mic kanggo Menara - Menara Impact yaiku ruangan promosi warna 16 ″ x 3 full ing kabeh papat sisi. Cocog karo standar mic konvensional.
  • Gendera Mic Kosong - Impact PBS nawakake Panji Mikrofon Kosong kanthi enem warna lan loro gaya.
  • Barang Promosi Liyane - Spanduk, Lanyard, Stiker Bumper lan liya-liyane.

Gendera Mic kanggo Podcast

langganan Video BiggerPockets ing Youtube lan Langganan ing Podcast Real Estate BiggerPockets.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.