Pemasaran Podcast: Napa Perusahaan Investasi ing Podcasting

Pemasaran Podcast

Wulan ngarep aku lelungan menyang Dell kanggo konferensi pemasaran sing menehi pimpinan bisnis internal. Sesi saya minangka sesi langsung nalika aku bakal nuduhake kepiye popularitas podcasting, peralatan apa sing dibutuhake, lan cara nerbitake, sindikat lan promosi podcast kanthi online. Iki minangka topik sing dadi semangat nalika pirang-pirang taun kepungkur - lan aku isih rumangsa sinau luwih akeh saben wulan.

Saka panemuku, ana cara tartamtu supaya para pemasar bisa nggunakake podcast kanggo upaya pemasaran dhewe:

  • Education - prospek lan pelanggan seneng ngrungokake podcast kanggo sinau luwih lengkap babagan indhustri lan cara nggunakake produk lan layanan sing paling apik. Segmen pendhidhikan bisa nyebabake panggunaan, retensi, lan uga kesempatan sing luwih apik.
  • pengaruh - manawa kepemimpinan sampeyan diwawancarai ing podcast pengaruh liyane utawa sampeyan wis ngundang influencer ing podcast, ekspansi pamirsa sing diasilake pancen kudu ditindakake. Nggawa pengaruh bakal nyedhiyakake nilai kanggo pamireng uga konfirmasi sampeyan minangka panguwasa ing industri sampeyan. Entuk podcast pengaruh bakal mbukak sampeyan menyang pamirsa lan ngonfirmasi sampeyan uga minangka panguwasa.
  • Advertising - sanajan akeh perusahaan sing ora nindakake, podcast asring dirungokake dening pamirsa sing dikepung. Dheweke lagi nggatekake, lan iki wayahe paling apik kanggo ngenalake produk kasebut utawa nawakake layanan. Wenehi kode tawaran lan sampeyan bisa ngukur apa pengaruh saka pariwara podcast. Lan, mesthine saiki ana kesempatan kanggo ngiklanake ing podcast liyane!
  • Generasi Lead - Aku miwiti podcast amarga aku kepengin ketemu lan kerja bareng karo pimpinan ing industri kita. Pirang-pirang taun mengko, aku duwe hubungan bisnis sing hebat karo perusahaan sing wis diwawancara ing podcast.

WebpageFX nggabungake infographic lengkap iki, Napa Podcasting Penting Kanggo Pemasar, kanggo menehi sawetara pemahaman babagan pertumbuhan, platform, kaluwihan, metrik, lan pariwara.

Pemasaran Podcast

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.